ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Θα σφίξω το χέρι του Ρανιέρι"

Μουρίνιο: "Θα σφίξω το χέρι του Ρανιέρι"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνιο δήλωσε πως θα συμπεριλάβει τον Αντριάνο στην αποστολή για το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ενώ μίλησε και για την "κόντρα" του με τον Κ.Ρανιέρι

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας ανακοίνωσε ότι θα συμπεριληφθεί κανονικά ο Αντριάνο στην αποστολη της ομάδας, ενώ τόνισε πως θα ανταλλάξει χειραψία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι πριν την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
"Είναι μία κατάσταση που αφορά εμένα και τον Ρανιέρι, όχι τον Τύπο ή άλλους, δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Μιλήσαμε στο Κοβερσιάνο χωρίς να υπάρχουν δημοσιογράφοι κοντά μας, σαν δύο συνάδελφοι που κάνουν την ίδια δουλειά.

Αυτό μου αρκεί και δεν έχω ανάγκη από αγγελιοφόρους. Ο Ρανιέρι στο Σαν Σίρο θα είναι για μένα όπως όλοι οι άλλοι συνάδελφοι. Θα τον περιμένω στη φυσούνα, είμαι γηπεδούχος και θα είμαι ευγενικός όπως είμαι πάντα στο γήπεδό μας. Θα του σφίξω το χέρι στη φυσούνα πριν το ματς".

Ο Μουρίνιο προανήγγειλε επίσης την επιστροφή του Αντριάνο στην αποστολή, μετά από αρκετές εβδομάδες όπου ο Βραζιλιάνος φορ έμεινε στο "ψυγείο" εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων.

"Ο Αντριάνο θα είναι στην αποστολή όπως κάθε άλλος παίκτης που είναι διαθέσιμος. Συμφωνώ μαζί του όταν λέει πως αν δεν καταφέρει να παίξει στην Ίντερ είναι καλύτερο να αλλάξει ομάδα.

Ένας παίκτης δεν μπορεί να μείνει σε μία ομάδα όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις. Το σωστό θα είναι να ζητήσει εξηγήσεις. Αυτό που πρέπει τώρα είναι να φτάσει το υψηλό επίπεδο των υπολοίπων".

Αναφορικά με το "βαρύ πυροβολικό" των Μιλανέζων, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος για μία ακόμα φορά με την προηγούμενη ομάδα του, ο Μουρίνιο δήλωσε:

"Δεν ξέρω αν του έκανε καλό η ξεκούραση κατά τη διάρκεια της διακοπής γα τις εθνικές ομάδες, θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου. Είπα στον Ζλάταν να επιστρέψει στις προπονήσεις σαν να είχε παίξει στο Ολλανδία-Σουηδία. Δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι είναι υπεραπαραίτητος, αλλά είναι σε μεγάλη φόρμα".

Φυσικά, ο "special one" δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητη την "πρόκληση" του προέδρου της Γιουβέντους Τζοβάνι Κομπόλι Γκιλι, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για την επικράτηση των "μπιανκονέρι" στο Μιλάνο.

"Την τελευταία φορά στην καριέρα μου που ένας πρόεδρος δήλωσε σίγουρος για τη νίκη, έχασε. Ήταν ένα ματς Πόρτο-Μπενφίκα... Δεν ξέρω τον πρόεδρο της Γιουβέντους και δεν με ενδιαφέρει αυτό που είπε.

Η ομάδα μου είναι πάντα πιο δυνατή, από όταν προπονούσα την Ουνιάο Λεϊρία, μέχρι τώρα που είμαι στην Ίντερ. Η Γιουβέντους είναι σταθερή ως ομάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Ρανιέρι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών τελευταία.

Τί μου αρέσει στη Γιούβε; Μου αρέσει περισσότερο η Ίντερ", κατέληξε χαρακτηριστικά.




















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ