ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Θέλω κούπα σε Ιταλία και... Ισπανία"

Μουρίνιο: "Θέλω κούπα σε Ιταλία και... Ισπανία"
Μουρίνιο-Μαϊκόν

Την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην... αγαπημένη του Αγγλία αλλά και να στεφθεί πρωταθλητής σε Ιταλία και Ισπανία εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο

"Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα, η σημερινή Ίντερ με αφήνει πραγματικά ικανοποιημένο. Από πολλές απόψεις μου φαίνεται πως ξαναβλέπω το έργο της Τσέλσι τη σεζόν 2004-05 (οι "μπλε" πήραν το πρωτάθλημα Αγγλίας και το Λιγκ Καπ).


Για μένα αυτή η ομάδα είναι μηχανή νικών. Είναι ωραίο να έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κερδίζεις πάντα και παντού χάρη στη δύναμη των παικτών σου", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος αποκάλυψε τα πλάνα του για τους... επόμενους σταθμούς της καριέρας του μετά την Ίντερ.

"Μία από τις φιλοδοξίες μου είναι να μπορέσω να κατακτήσω μετά την Πρέμιερ Λιγκ, τη Serie A και την Πριμέρα Ντιβισιόν. Μία ημέρα θα επιστρέψω στην Αγγλία γιατί αγαπάω αυτή τη χώρα, όμως θα ήθελα να δοκιμάσω να προπονήσω μία ομάδα και στην Ισπανία, γιατί θέλω να κερδίσω και εκεί.

Μία εθνική ομάδα θα χρειαστεί να περιμένει 15 χρόνια για εμένα. Μπορείτε να με φανταστείτε ομοσπονδιακό προπονητή; Παίζοντας ένα παιχνίδι κάθε μήνα χωρίς προπόνηση για τρεις εβδομάδες;"




Ο "special one" δεν έχασε τέλος την ευκαιρία να εκφράσει για πολλοστή φορά την όχι και τόσο καλή σχέση που τον χαρακτηρίζει με τα ιταλικά μίντια ως προπονητής των Μιλανέζων.

"Δεν αντέχω να είμαι υποχρεωμένος να μιλάω στον Τύπο για μία ώρα αμέσως μετά από ένα ματς, το σιχαίνομαι. Όμως έπρεπε να προσαρμοστώ για λόγους συμβολαίου που αφορούν τον σύλλογο στον οποίο ανήκω", κατέληξε χαρακτηριστικά.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ