ΠΑΟΚ

Μουσλίμοβιτς: "Δουλειά μου είναι να σκοράρω"

Μουσλίμοβιτς: "Δουλειά μου είναι να σκοράρω"
Μουσλίμοβιτς MOTIONTEAM

"Δουλειά μου να σκοράρω... αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα", δήλωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ωστόσο φρόντισε και στο χθεσινό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με τον Πανθρακικό να βάλει την σφραγίδα του ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη. Όσο για τον ίδιο ο διεθνής Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε ότι: "Δουλειά μου είναι να σκοράρω για την ομάδα αν και αυτό που μετράει δεν είναι ποιος σκοράρει αλλά να κερδίζει η ομάδα".

Κι όσο για τους Σορλέν και Λίνο ο Μουσλίμοβιτς δήλωσε ότι: "Περιμέναμε τη νίκη αν και γνωρίζαμε πως το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο ενώ είναι θετικό ότι οι Σορλέν και Λίνο προσαρμόστηκαν και θα μας βοηθήσουν", κι όσο για την επόμενη μέρα είπε: "Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια έχοντας μπροστά μας τα δύο συνεχόμενα με τον Άρη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο όπου θα πάμε για το καλύτερο και να πετύχουμε τον στόχο μας".



Όσο για τον έτερο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που ήταν και το πρώτο για τον Πορτογάλο με την φανέλα της ομάδας τόνισε: " Είναι σημαντικό για μένα που σκόραρα αν και αυτό που προέχει είναι ότι η ομάδα σκόραρε", με τον ίδιο ωστόσο με την λήξη να έστρεψε την προσοχή του στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τον Άρη.

Τέλος ο Βραζιλιάνος Λίνο αναφερόμενος στο ντεμπούτο του δήλωσε πως: "Νιώθω πολύ καλά για το λόγο ότι μπήκα γρήγορα στην ομάδα και προσαρμόστηκα", ενώ δεν έκρυψε ότι: "Είμαι ευχαριστημένος στην νέα μου ομάδα".



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ