ΟΦΗ

Μουτίνιο: "Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και... ερχόμαστε"

Μουτίνιο: "Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και... ερχόμαστε"
INTIME SPORTS

Ο Τιάγκο Μουτίνιο για πρώτη φορά βρέθηκε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο και μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για να έρθει η νίκη.

Ο Τιάγκο Μουτίνιο, συνεργάτης του Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ, βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναιτωλικό καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε το δικαίωμα να παραβρεθεί.

Ο Μουτίνιο αφιέρωσε τη νίκη στον Σα Πίντο και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά και στον κόσμο ενώ μίλησε και για την απουσία του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο.

Αρχικά είπε:

"Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον προπονητή μας, τον Ρικάρντο Σα Πίντο και δεύτερον στους παίκτες μας που έκαναν ένα καταπληκτικό ημίχρονο. Έπαιξαν σαν πρωταθλητές, σαν μαχητές. Έπαιξαν με καρδιά, οργάνωση και ποιότητα. Και τέλος στον κόσμο που ήταν απίστευτος και φανταστικός. Στέλνω ένα μήνυμα προς τις άλλες ομάδες. Προσέξτε τον ΟΦΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα και ερχόμαστε".

Για το γεγονός ότι ο Σα Πίντο δεν βρισκόταν στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Μουτίνιο τόνισε:

"Ο προπονητής μας ήταν πάντα από πίσω μου και είναι δική του ευθύνη η σημερινή νίκη. Εγώ απλά έστειλα να μεταφέρω το μήνυμα προς τους παίκτες. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό. Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες και τον κόσμο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ