ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Μούτου για Ρονάλντο: "Το πραγματικό του κίνητρο είναι να παίξει ένα ματς με τον γιο του, αυτό τον κρατάει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την πρόκριση της Πορτογαλίας στους "8"
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει την πρόκριση της Πορτογαλίας στους "8" © 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Άντριαν Μούτου μίλησε για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένος πριν αποσυρθεί να παίξει για έστω ένα παιχνίδι μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως το Euro 2024 θα είναι το τελευταίο του, με την Πορτογαλία να αποκλείεται στα προημιτελικά του.

Στα 39 του χρόνια ο CR7 έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ και ουδείς γνωρίζει τι επιφυλάσσει η συνέχεια, αν δηλαδή ο Πορτογάλος σταρ αποφασίσει να βάλει τελεία στην σπουδαία καριέρα του ή αν θα συνεχίσει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ρουμάνικο iAM SPORT, ο παλαίμαχος επιθετικός των Γιουβέντους, Τσέλσι, Άντριαν Μούτου, και νυν προπονητής της Κλουζ ο λόγος που ο Ρονάλντο δεν έχει αποσυρθεί ακόμη είναι διότι θέλει να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ.

"Νομίζω ότι το πραγματικό κίνητρο του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή, κι ο λόγος που δεν έχει αποσυρθεί ακόμη, είναι ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον έναν επίσημο αγώνα με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, και για αυτόν τον λόγο δεν το βάζει κάτω.

Λοιπόν, στην Αλ Νασρ είναι δυνατό. Αν ήταν σε άλλη ομάδα, δεν ξέρω, στη Ρεάλ θα ήταν πιο δύσκολο. Αλλά το να παίξουν ένα ημίχρονο μαζί σε έναν χρόνο δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο".

Τον Ιούνιο ο Κριστιάνο Τζούνιορ έκλεισε τα 14 κι αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Αλ Νασρ, που κέρδισε τον τίτλο της Premier League U13 της Σαουδικής Αραβίας την περασμένη σεζόν.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ