ΠΑΟΚ

Μπάεζ:"Μιλάμε με ΠΑΟΚ"

Μπάεζ:"Μιλάμε με ΠΑΟΚ"
Καβιέδες

Ο μάνατζερ του Καβιέδες αποκαλύπτει στο SPORT 24: "Μιλάμε με ΠΑΟΚ για τον Καβιέδες"

Τώρα το παραδέχτηκε ο ένας από τους δύο μάνατζερ του Καβιέδες:
"Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα από την Ελλάδα που θέλει τον Καβιέδες. Οι άλλες δύο προτάσεις είναι από δύο συλλόγους εδώ στο Εκουαδόρ, την Έμελεκ και την Μπαρτσελόνα", μας είπε ο Μπάεζ από το Εκουαδόρ όπου και βρίσκεται και συνέχισε:

"Για το αν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη, θα το μάθω αύριο όπου και θα μιλήσω με τον συνέταιρο μου που βρίσκεται εδώ και χειρίζεται το θέμα. Θα συζητήσουμε τις προοπτικές του πελάτη μας. Εγώ μόλις ήρθα στο Εκουαδόρ. Γνωρίζω ότι υπήρξαν επαφές, δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκονται..." μας είπε ο Μπάεζ.

Όπως σας έγραψε το SPORT 24 πριν λίγες ημέρες, η Μπαρτσελόνα Γκουαγιαγκίλ, πρώην ομάδα του Καβιεδες θέλει να αποκτήσει ξανά τον παίκτη, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου Γκαλο Ροζίερο, διέψευσε σε ΜΜΕ του Εκουαδόρ ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει σίγουρα στην Μπαρτσελόνα, αφού έχει επαφές με ελληνική ομάδα.

Όλα αυτά επιβαιώνονται τώρα...

Αύριο θα υπάρξουν λογικά εξελίξεις από πλευράς τουλάχιστον του παίκτη. Άλλωστε οι δύο σύμβουλοι του Καβιέδες έχουν και άλλους ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν τον Καβιέδες αλλά φαίνεται πως εμπόδιο που δεν γνωρίζουμε αν θα ξεπεραστεί, είναι κυρίως το οικονομικό μέρος.

Άλλωστε από πλευράς δικεφάλου έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με Βραζιλιάνο παίκτη.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ