ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ανοιχτή ακόμη η πιθανότητα ανανέωσης με Ντέιβις

Μπάγερν: Ανοιχτή ακόμη η πιθανότητα ανανέωσης με Ντέιβις
Ο Αλφόνσο Ντέιβις πανηγυρίζει γκολ της Μπάγερν Μονάχου @2023 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Παρά το γεγονός πως από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και του Αλφόνσο Ντέιβις δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία, ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών υποστηρίζει πως η ανανέωση του παίκτη είναι ακόμη πιθανή.

Το σήριαλ της υπόθεσης ανανέωσης του Αλφόνσο Ντέιβις με την Μπάγερν Μονάχου απασχολεί για αρκετό καιρό την ποδοσφαιρική επικαιρότητα δίχως ωστόσο να διαφαίνεται κάποιο "φως στο τούνελ" για του Βαυαρούς, πόσο μάλλον, όταν στην εξίσωση εμπλέκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του καναδού μπακ.

Ο παίκτης δεν έχει δεχθεί να δώσει τα χέρια για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα, την ώρα που η επιλογή της Ρεάλ είναι υπαρκτή. Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025 και φαίνεται πως αν δεν επιτευχθεί κάποια συμφωνία, τότε κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης θα υπογράψει ως ελεύθερος στη "Βασίλισσα".

Παρόλα αυτά, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, ο Κρίστοφ Φρόιντ υποστήριξε πως η μάχη ακόμη δεν έχει κριθεί, καθώς και πως υπάρχει άνοιγμα για να διερευνηθεί κάποιο περιθώριο ανατροπής.

Ο ίδιος δήλωσε: "Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστεί πολύ καλά, να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και μετά θα δούμε. Τους τελευταίους μήνες ο Αλφόνσο έχει γίνει παίκτης-κλειδί και τα πάει πολύ καλά. Διανύει τώρα τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά μετά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις. Η πόρτα σίγουρα δεν έχει κλείσει".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ