ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Στάνισιτς ως το 2029

Μπάγερν: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Στάνισιτς ως το 2029
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γιόζιπ Στάνισιτς επέστρεψε στην Μπάγερν μετά από το μονοετή δανεισμό του στην Λεβερκούζεν και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς, που θα τον κρατήσει στο Μόναχο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Γιόζιπ Στάνισιτς να πανηγυρίζει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της Λεβερκούζεν όμως από τη νέα σεζόν θα κάνει ό,τι μπορεί για να την εκτοπίσει από την κορυφή της Γερμανίας.

Αυτό θα το κάνει για λογαριασμό της Μπάγερν, με τον 24χρονο Κροάτη διεθνή αμυντικό (μέλος της αποστολής της "χβράτσκα" στο Euro 2024) να επιστρέφει στο Μόναχο μετά από το μονοετή δανεισμό του στις "ασπιρίνες" και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς μέχρι τις 30 Ιουνίου 2029.

"Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο με τον σύλλογό μου, την Μπάγερν. Ήμουν οπαδός αυτού του συλλόγου για όσο θυμάμαι τον εαυτό μου.

Είμαι ευγνώμων στην Λεβερκούζεν επειδή έμαθα πολλά πράγματα εκεί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Έπαιξα αρκετά ματς, έδειξα τι μπορώ να κάνω και μπήκα σε ρυθμό.

Έχει μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή μου και πιστεύω ότι επιστρέφω όντας καλύτερος παίκτης. Οι στόχοι μου είναι ξεκάθαροι: να δώσω τα πάντα στην Μπάγερν και να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ.

Είναι ωραίο να γυρίζεις σπίτι σου", τόνισε ο Στάνισιτς στην ιστοσελίδα της Μπάγερν μετά από την επισημοποίηση του deal.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ