ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Έβαλε στο στόχαστρο τον Κάιλ Γουόκερ, που αναζητεί μία νέα πρόκληση μετά την Σίτι

Μπάγερν: Έβαλε στο στόχαστρο τον Κάιλ Γουόκερ, που αναζητεί μία νέα πρόκληση μετά την Σίτι
@2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Κάιλ Γουόκερ ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Σίτι και δείχνει διαθετειθειμένος να ψάξει για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, με την Μπάγερν να τον έχει βάλει στο στόχαστρο και να καραδοκεί για την απόκτησή του.

Στα μισά της περασμένης σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν συνεργάστηκαν, με τους πολίτες να επιθυμούν να βρουν ομάδα για να δώσουν ως δανεικό τον Ζοάο Κανσέλο και τους Βαυαρούς να τους "διευκολύνουν" αποκτώντας τον μέχρι τον Ιούνιο.

Έξι μήνες αργότερα, οι δύο ομάδες βρίσκονται εκ νέου στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά έναν άλλον παίκτη του Πεπ Γκουαρδιόλα. Αυτός είναι ο Κάιλ Γουόκερ, με τον 33χρονο Άγγλο δεξιό μπακ να έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ (5 πρωταθλήματα Αγγλίας, 2 Κύπελλα, 4 League Cup, 1 Champions League) και να εμφανίζεται διαθετειμένος να αφήσει το "Έτιχαντ" για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic", ο νέος σταθμός ενδέχεται να είναι η Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και να είναι έτοιμοι να μπουν σε συζητήσεις με την Σίτι, έχοντας ως ατού τη διαφαινόμενη επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει.

Το ίδιο μέσο τονίζει μάλιστα πως ο Γουόκερ δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του στην Σίτι (έπαιξε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, τα 31 ως βασικός) και θέλει να προχωρήσει σε μία αλλαγή στην καριέρα του, έχοντας ως στόχο να αγωνίζεται κάπου ως βασικός (δεν ανανεώνει με την Μπάγερν ο Παβάρ) ενόψει του Euro 2024.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ