ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν, μεταγραφές: Ο Ολίσε επέλεξε τους Βαυαρούς, απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας

Crystal Palace's Michael Olise shoots a penalty kick to score during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec.16, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Crystal Palace's Michael Olise shoots a penalty kick to score during the English Premier League soccer match between Manchester City and Crystal Palace at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec.16, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με το Athletic, η Μπάγερν τα έχει βρει με τον 22χρονο εξτρέμ, Μάικλ Ολίσε και απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας, για να ολοκληρωθεί πλήρως το deal.

Ο "εκλεκτός" της Μπάγερν για τα επιθετικά άκρα είναι ο Μάικλ Ολίσε. Μάλιστα, όπως έγραψε το Athletic, ο 22χρονος εξτρέμ επέλεξε να συνεχίσει στους Βαυαρούς, παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες.

Για να προχωρήσει περαιτέρω το deal, η Μπάγερν θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία και με την Κρίσταλ Πάλας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ολίσε αγωνίζεται στην Πάλας από το 2021 έχοντας 90 συμμετοχές με 16 γκολ και 25 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παλαιότερα φόρεσε και τη φανέλα της Ρέντινγκ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ