ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν, μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με τον Τα, δεν τα έχει βρει με τη Λεβερκούζεν

Leverkusen's Jonathan Tah lifts the trophy after the German Soccer Cup final match between 1. FC Kaiserslautern and Bayer Leverkusen at the Olympic Stadium in Berlin, Germany, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Leverkusen's Jonathan Tah lifts the trophy after the German Soccer Cup final match between 1. FC Kaiserslautern and Bayer Leverkusen at the Olympic Stadium in Berlin, Germany, Saturday, May 25, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν μετά την πρόσληψη του Κομπανί στη θέση του προπονητή, φουλάρει για τη μεταγραφική της ενίσχυση με τον Τζόναθαν Τα να είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Η Μπάγερν κατάφερε να βρει προπονητή, με τον Βενσάν Κομπανί να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Πλέον, οι Βαυαροί προσανατολίζονται στην μεταγραφική τους ενίσχυση και το κέντρο της άμυνας είναι μία θέση, στην οποία "πονούν".

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν έχει φτάσει σε προφορική επί της αρχής συμφωνία με τον 28χρονο στόπερ της Λεβερκούζεν, Τζόναθαν Τα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως η μεταγραφή θα προχωρήσει, δεδομένου πως κι άλλες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Μάλιστα, η Μπάγερν δεν έχει μπει ακόμη σε σοβαρές συζητήσεις με την πλευρά της Λεβερκούζεν.

Ο Τα έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τους πρωταθλητές, είναι θετικός στο να αποχωρήσει, ωστόσο η Λεβερκούζεν τον πιέζει για την παραμονή του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ