ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Σίριαλ χωρίς τέλος η υπόθεση του Κέιν, η Τότεναμ δεν τον αφήνει να πετάξει

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με την υπόθεση του Χάρι Κέιν, με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport να αποκαλύπτει πως η Τότεναμ εμποδίζει τη μεταγραφή του Άγγλου στράικερ στην Μπάγερν και δεν τον αφήνει - προς το παρόν - να πετάξει για Μόναχο.

Η υπόθεση του Χάρι Κέιν και η μεταγραφή του (ή μη) στην Μπάγερν έχει μετατραπεί στην απόλυτη σαπουνόπερα. Εκεί που ο Χάρι Κέιν άφησε τους ενδοιασμούς και αποφάσισε να μπει στο αεροπλάνο για το Μόναχο, ώστε να υπογράψει στους Βαυαρούς, έχοντας πάρει το "οκ" από την Τότεναμ, φαίνεται ανατροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport Γερμανίας, η Τότεναμ βάζει εμπόδια στη μεταγραφή και ανακάλεσε την άδεια του Κέιν να πετάξει. Την ίδια ώρα ο Άγγλος στράικερ περιμένει στο... αυτοκίνητο την τελική απόφαση των σπιρουνιών, που ζητούν περισσότερα χρήματα.

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν έχει ήδη κλείσει τα ιατρικά και περιμένει τον Κέιν, προκειμένου να τελειώσει με τα διαδικαστικά της υπόθεσης. Μένει να φανεί τελικά, ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο αυτού του σίριαλ.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες οι Βαυαροί συμφώνησαν με την Τότεναμ για 100 εκατομμύρια ευρώ, με τον Κέιν να το ξανασκέφτεται, κάτι που ξεπέρασε το βράδυ της Πέμπτης.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ