ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν Μονάχου: Ο Στάνισιτς θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν για τους Βαυαρούς

Μπάγερν Μονάχου: Ο Στάνισιτς θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν για τους Βαυαρούς
(AP Photo/Martin Meissner) (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Ο αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζόσιπ Στάνισιτς θα χρειαστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποχωρήσει από την ομάδα και θα επιστρέψει στις τάξεις της ανταγωνίστριας Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κατάφερε με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας και μάλιστα αυτό συνέβη όντας αήττητη.

Η ομάδα εύλογα επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις της τους συντελεστές αυτού του θαυμαστού επιτεύγματος, ωστόσο δεν είναι καθόλου στο χέρι της όσον αφορά την περίπτωση του Τζόσιπ Στάνισιτς.

Ο Κροάτης αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λεβερκούζεν ως δανεικός, επομένως η περίπτωση παραμονής του φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο CEO της ομάδας, Φερνάντο Κάρο επιβεβαίωσε πως ο παίκτης ετοιμάζεται επί της ουσίας να επιστρέψει στους Βαυαρούς.

"Ο Στάνισιτς έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, υποθέτω ότι θα επιστρέψει στην Μπάγερν Μονάχου. Αν έχει άλλη επιθυμία, σίγουρα θα μας μιλήσει. Αλλά αυτό δεν ισχύει αυτή τη στιγμή", δήλωσε.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ