ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Νέα βελτιωμένη πρόταση στη Λεβερκούζεν για τον Τα

Leverkusen's Jonathan Tah is playing during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and FC Heidenheim in Leverkusen, Germany, Sunday, Sept. 24, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζόναθαν Τα με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν. @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Τζόναθαν Τα μετά την απόρριψη του αρχικού προσφερόμενου ποσού.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την περίπτωση του Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν, με τους Βαυαρούς να αποφασίζουν να βελτιώσουν την προσφορά τους προκειμένου να επιτευχθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με το γερμανικό Kicker, η ομάδα από το Μόναχο είχε καταθέσει πριν από λίγο καιρό πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους, ωστόσο η απάντηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας ήταν αρνητική και ή ίδια αξίωσε 40 εκατομμύρια προκειμένου να παραχωρήσει τον 28χρονο στόπερ.

Η Μπάγερν όμως δεν αποθαρρύνθηκε και κατέθεσε νέα πρόταση ύψους 25 συνολικά εκατομμυρίων ευρώ δίχως αυτό όμως να σημαίνει απαραίτητα πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκεται σε ένα πιο προχωρημένο στάδιο. Παρόλα αυτά, υποστηρίζεται πως η Μπάγερν έχει τον παίκτη με το μέρος της, με τον ίδιο να έχει έρθει άτυπα σε συμφωνία με την ομάδα του Κομπανί.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Τα εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και επομένως ο Τσάμπι Αλόνσο ίσως αναγκαστεί να δεχτεί εν τέλει να δώσει τον έμπειρο αμυντικό ούτως ώστε να υπάρξει οικονομικό κέρδος για τον σύλλογο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ