ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Κομπανί θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες στους Βαυαρούς

Manchester United's Bruno Fernandes applauds fans at the end of the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, May 25, 2024. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Μπρούνο Φερνάντες χαιρετά τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ μετά την κατάκτηση του FA cup © 2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Κομπανί εξετάζει το προφίλ του Μπρούνο Φερνάντες της Γιουνάιτεντ και διερευνάται η πιθανότητα απόκτησής του από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε πρόσφατα μία απογοητευτική για εκείνη σεζόν, αφού δεν κατακτήθηκε κανένας τίτλος, ενώ συγχρόνως οι επιδόσεις εντός αγωνιστικού χώρου δεν ήταν οι αναμενόμενες. Εύλογα λοιπόν οι Βαυαροί θέλουν να ενισχυθούν ουσιαστικά το καλοκαίρι και υποστηρίζεται πως ο νέος προπονητής της Βενσάν Κομπανί θέλει να αποκτήσει τον Μπρούνο Φερνάντες.

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, ο Μπρούνο Φερνάντες είναι μία περίπτωση παίκτη που απασχολεί την Μπάγερν Μονάχου και αναφέρεται πως ο Βινσέντ Κομπανί επιθυμεί ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να αποτελέσει την πρώτη του μεταγραφή στο σύλλογο.

Υποστηρίζεται πως η γερμανική ομάδα προσέγγισε τον ατζέντη του Πορτογάλου παίκτη των "Κόκκινων Διαβόλων" Μιγκέλ Πίνιο προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα μετακίνησής του στην Μπάγερν. Αξίζει να αναφερθεί πως το μέλλον του Φερνάντες στην Αγγλία είναι αβέβαιο, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει με την προϋπόθεση πως το όραμα και οι στόχοι του ευθυγραμμίζονται με εκείνους της Γιουνάιτεντ,

"Μου αρέσει να βγαίνω στο Ολντ Τράφορντ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Δεν θέλω να φύγω. Αυτό ήταν πάντα το απόλυτο όνειρό μου.

Απλά θέλω οι προσδοκίες μου να ταιριάζουν με τις προσδοκίες του συλλόγου. Αν πάτε να μιλήσετε με οποιονδήποτε οπαδό, θα σας πουν το ίδιο πράγμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο στο Champions League. Θέλουμε να είμαστε σε τελικούς κυπέλλου. Αυτό είναι το πρότυπο. Αυτό θέλω. Αυτό αξίζει σε όλους σας.

Θέλω απλώς να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Θέλω να είμαι εδώ. Η οικογένειά μου θέλει να είναι εδώ".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ