ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: "Πόρτα" της Πάλας στους Βαυαρούς για τον Γκλάσνερ, δεν συζητούν με λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ σε ματς της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ
Ο Όλιβερ Γκλάσνερ σε ματς της Κρίσταλ Πάλας στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Οι προσπάθειες της Μπάγερν να βρει τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ εξακολουθούν να πέφτουν στο κενό, με τους Βαυαρούς να κάνουν πρόταση ύψους 18 εκατ. ευρώ για τον Όλιβερ Γκλάσνερ αλλά να λαμβάνουν αρνητική απάντηση από την Κρίσταλ Πάλας.

Η διοίκηση της Μπάγερν έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες την απόφασή της να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Τόμας Τούχελ και όλο αυτό το διάστημα ψάχνει τον ιδανικό για να τον διαδεχτεί, ωστόσο οι προσπάθειές της έχουν μείνει ατελέσφορες.

Οι αρνητικές απαντήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με την τελευταία απόρριψη να έρχεται μάλιστα από την Κρίσταλ Πάλας όπως έκανε γνωστό η "Bild" και να αφορά τον Όλιβερ Γκλάσνερ.

Όπως αποκάλυψε το γερμανικό μέσο, η περίπτωση Γκλάσνερ συνιστά το τέταρτο ηχηρό "όχι" που εισέπραξαν το τελευταίο διάστημα οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, με την Μπάγερν να προσφέρει το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα της Premier League αλλά εκείνη να μη συζητάει με λιγότερα από 100 εκατομμύρια.

"Ο Αυστριακός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μετακινηθεί στην Μπάγερν καθώς είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το Champions League και έχει φιλική σχέση με τον Κρίστοφερ Φρόιντ.

Όλη η διοίκηση της Μπάγερν πάλεψε για την περίπτωσή του όμως η συμφωνία δεν ήρθε ποτέ γιατί ο ιδιοκτήτης της Πάλας, Στιβ Πάρις, έθεσε βέτο.

Η Πάλας απαίτησε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Γκλάσνερ ενώ η Μπάγερν ήταν διατεθειμένη να δώσει 18 εκατομμύρια", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ