ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Θέλει να μετατρέψει τον Μουσιάλα στον επόμενο Μίλερ, στόχος η πολυετής ανανέωση του 21χρονου

Bayern's Jamal Musiala celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim at the Allianz Arena in Munich, Germany, Friday, Jan. 12, 2024. The words in the center of the Bayern shirts translate to "Thanks Franz' which is in honour of Franz Beckenbauer, a club legend for Bayern as a player, coach and president, whose death at the age of 78 prompted tributes from across the soccer world but has left a particularly deep impression on Bayern the team where he spent so much of his decades-long career. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο πανηγυρισμός του Μουσιάλα. @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Χέρμπερτ Χάινερ επιθυμεί ο Τζαμάλ Μουσιάλα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Τόμας Μίλερ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει για πολλά χρόνια τον νεαρό παίκτη.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον Τζαμάλ Μουσίαλα, με τον πρόεδρο της ομάδας Χέρμπερτ Χάινερ να αποκαλύπτει πως η ομάδα συνεχίζει δυναμικά τις προσπάθειες για επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου μεσοεπιθετικού, τον οποίον θέλουν να κρατήσουν στο Μόναχο για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό.

Μάλιστα ο Χάινερ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να παραμείνει ο Μουσιάλα στην Μπάγερν ακόμα και για 20 έτη, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο το παράδειγμα του Τόμας Μίλερ.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: "Ο Τζαμάλ Μουσιάλα μπορεί να γίνει ο νέος Τόμας Μίλερ και έτσι να μείνει στον σύλλογο για τα επόμενα 20 χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Μουσιάλα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος Τόμας Μίλερ... οπότε θα μπορούσε να μείνει εδώ για τα επόμενα 20 χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του".

Να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται το 2026, ενώ δεν είναι λίγοι οι μνηστήρες, οι οποίοι παρακολουθούν την υπόθεση με ενδιαφέρον. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο καταλυτικό παράγοντα στις εξελίξεις θα παίξει η προτίμηση του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ακόμη δεν φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να κυνηγήσει μία μεταγραφή, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει δείξει και σημάδια βιασύνης για οποιαδήποτε μορφή επέκτασης συνεργασίας με τους Βαυαρούς. Όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει αν η επιθυμία της Μπάγερν να μετατρέψει τον Μουσιάλα σε παίκτη "σημαία" θα γίνει πραγματικότητα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ