ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Ακόμα τρεις μεταγραφές"

Μπάγεβιτς: "Ακόμα τρεις μεταγραφές"
μπαγεβιτς-μανωλας

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τις μεταγραφές της ΑΕΚ αλλά και για τον Κατσουράνη

Για τη δήλωσή του " αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες, δεν μπορώ να προσφέρω": "Δεν εύκολο να απαντήσεις. Όταν είπα “αν δεν αλλάξουν ορισμένα πράγματα εγώ θα φύγω” ήταν άλλο. Αυτή την περίοδο είναι πιο εύκολο να φύγεις από κάθε άλλη φορά. Υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολα, που πρέπει να παλεύεις και να προσπαθείς γιατί πάνω απ’ όλα είναι η ΑΕΚ. Χρειάζονται άτομα, δεν είμαι μόνο εγώ, από όλους χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που πρέπει να είναι.

Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα πιο καλά και πιο σωστά. Όταν μιλάμε για μεγάλους παίκτες και μεγάλα ποσά, είναι δύσκολα τα πράγματα. Εκεί που φτάνουν οι δικές μας οικονομικές δυνατότητες, εκεί πάμε και παίρνουμε τους παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Κάνουμε προσπάθειες, πήραμε κάποιους παίκτες και έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας για να κινηθούμε για δυο – τρεις παίκτες ακόμη που θέλουμε να αποκτήσουμε. Θα δείξει ο χρόνος… Αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε, αυτά κάναμε. Αυτοί που πήραμε μπορούν να μας βοηθήσουν



".

Για τις μεταγραφές που σκοπεύει να κάνει η ΑΕΚ: " Δεν θέλω να πω ότι θα κάνουμε ακόμη τρεις μεταγραφές. Εμείς έχουμε κάποια θέση που θέλουμε ακόμη, του δεξιού μπακ, χωρίς να έχουμε προτιμήσεις. Έχουμε τον Κουτρομάνο που ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά θέλω κάποιον έμπειρο για να μην έχουμε πρόβλημα. Για τον Εντίνιο που έχει εκφράσει ότι θέλει να φύγει, είναι δική του επιλογή, αλλά δεν είμαι και εγώ μακριά από αυτό. Από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα. Για τους άλλους παίκτες, αν γίνει κάποια πρόταση, είναι θέμα της διοίκησης. Αν πουληθεί κάποιος παίκτης, πάντα έχουμε δυνατότητα να πάρουμε κάποιον άλλο".

Για τον Γρηγόρη Μάκο: " Δεν τον πήραμε τσάμπα τον Μάκο, τον ξέρουμε. Έχει πολύ καλά στοιχεία, έχει ακόμη πολλά χρόνια μπροστά του, είναι μεγάλο ταλέντο και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος, αλλά εξαρτάται από αυτόν. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια, αλλά εξαρτάται από αυτόν αν θα είναι αυτός που θέλουμε, που θέλει ο ίδιος και που θέλει και ο κόσμος".

Για τον Ίλιε Ιορντάκε: " Αν και 24 - 25 χρονών είναι έμπειρος. Είναι γρήγορος, επιθετικός, που παίζει και από τις δύο πλευρές και πίσω από τον επιθετικό και θα είναι σημαντικός στο παιχνίδι μας γιατί χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια".

Για τον Νίκος Καράμπελα: " Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που μπορούσαμε να πάρουμε από την πλευρά του. Ήθελα πολύ έναν ακόμη Έλληνα παίκτη στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ ό,τι στον Άρη. Καλύπτει δύο θέσεις. Περιμένω να είναι αυτός που όλοι θέλουμε".

Για πιθανή απόκτηση κεντρικού αμυντικού: " Πρέπει να σκεφτόμαστε και το μέλλον. Έχουμε τον Κυργιάκο και τον Μαϊστόροβιτς. Έχουμε δύο παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, ο Αλεξόπουλος και ο Ζεράλντο, και τον μικρό τον Μανωλά, που τον πιστεύουμε αλλά είναι ακόμη μικρός και δεν ξέρουμε αν μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή".

Για τους στόχους και τον κόσμο της ΑΕΚ: " Η ΑΕΚ πάντα θα έχει υψηλούς στόχους. Και αυτή τη χρονιά η πρώτη θέση και το Κύπελλο είναι ο στόχος. Και να παίζουμε καλή μπάλα, ώστε να είναι ο κόσμος ευχαριστημένος και να οδηγεί την ομάδα, είναι πάντα στόχος μας. Θέλουμε πάντα μαζί μας τον κόσμο, όπως ήταν το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και στα άσχημα, και στο τέλος πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μαζί ευχαριστημένοι".

Για την παραίτηση του Στέλιου Μανωλά: " Ο Στέλιος επιμένει σε αυτά που έχει πει. Προσπαθούμε, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι λίγο ξεροκέφαλος και τα βλέπει διαφορετικά απ’ όλους μας. Πήρε μια απόφαση, αλλά θα επιμείνουμε άλλες τέσσερις – πέντε μέρες για να γυρίσει πίσω όπως έκανε και ο Κύριος Αλαβάνος (γέλια). Ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι όπως αρχίσαμε μαζί θα συνεχίσουμε μαζί".

Για πιθανούς αντικαταστάτες του κ. Μανωλά: " Έχω σκεφτεί κάποια ονόματα, αλλά πρώτα θέλω να ξεκαθαρίσει με τον Μανωλά. Θα ξαναπροσπαθήσω με τον Στέλιο και θα δω τι θα γίνει. Η ΑΕΚ θέλει δυνατούς ανθρώπους, που να θέλουν και μπορούν, να ξέρουν και να γνωρίζουν. Πραγματικά να προσφέρουν αυτά που έχουν".

Για την μεταγραφή του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό: " Από τη στιγμή που ξεκίνησε η συζήτηση για τον Κατσουράνη, συζητάγαμε για τα πέντε εκατομμύρια και για τίποτε άλλο. Ούτε ο παίκτης έκανε δήλωση ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Τον Κατσουράνη τον ξέρω, εγώ τον έφερα στην ΑΕΚ και ξέρω την αξία του".

Για τη μεταγραφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό: " Ονόματα έχουν έρθει στο παρελθόν και μεγαλύτερα από τον Σισέ. Και παίκτες που βοήθησαν και παίκτες που δεν προσέφεραν. Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά το θέμα είναι το πώς θα παίξει και πως θα προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έκανε οπωσδήποτε μία πολύ καλή επιλογή. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που παίρνουν παίκτες. Και άλλες ομάδες παίρνουν παίκτες ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η Λάρισα, ο Ατρόμητος και άλλες ομάδες παίρνουν παίκτες που δεν τους γνωρίζεται, αλλά είναι πολύ καλοί, μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα και παίξουν καλό ποδόσφαιρο".




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ