EUROPA LEAGUE

Μπάγεβιτς: "Δυνατή ομάδα η Μπορίσοφ"

Μπάγεβιτς: "Δυνατή ομάδα η Μπορίσοφ"
Ντούσαν Μπάγεβιτς

"Έχουν αδυναμίες και θέλουμε να τις εκμεταλλευτούμε", δήλωσε για την Μπάτε Μπορίσοφ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

" Σκέφτομαι να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Έχουμε κάποιους τραυματίες. Θα αποφασίσω αύριο για την ενδεκάδα.", δήλωσε αρχικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις δε θέλησε να πάρει θέση λέγοντας: " Δε μου αρέσει να συζητάω πριν το παιχνίδι τέτοια θέματα".

Για τo ματς με την Μπάτε τόνισε: " Θα γίνει ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον. Η Μπάτε είναι δυνατή ομάδα, σεβόμαστε την ιστορία της, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δίνει ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουν αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έχουν κι ένα πλεονέκτημα γιατί έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Θέλω να πιστεύω, πως και οι δικοί μου παίκτες θα είναι έτοιμοι ".

Για το πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης που παρουσιάζει η Ένωση στα τελευταία παιχνίδια τόνισε: " Έχουμε κάνει βήματα προόδου, είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά δεν μας έχουν βοηθήσει τα αποτελέσματα. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι διαφορετικά, με μεγάλο κίνητρο, έχουμε και στόχους και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε πρόβλημα με μερικούς παίκτες σε κάποιες γραμμές. Συμφωνώ, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτοσυγκέντρωσης. Χάσαμε ματς που δεν περιμέναμε, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ξάνθη".

Τέλος για το ποιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης είπε: " Αν έρθει 0-0 δεν θα αρνηθώ. Είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Στα παιχνίδια που έχω δει εγώ, έχει παρουσιαστεί πολύ γρήγορη. Η μισή ομάδα της παίζει στην Εθνική Λευκορωσίας. Με την Εβερτον έκαναν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να κερδίσουν".

Καφές: "Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα"

Ο Παντελής Καφές εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου.

" Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα. Κάναμε καλό ματς απέναντι στην Μπενφίκα, αλλά θα πρέπει να αποδίδουμε έτσι σε όλα τα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα.

Η ΜΠΑΤΕ είναι καλή ομάδα, για πολλά χρόνια πρωταθλήτρια στη χώρα της και πριν από δύο χρόνια είχε μία πολύ καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας καλά αποτελέσματα όπως στο ματς απέναντι στην Γιουβέντους.

Αυτό που χαλάει την εικόνα μας κάποιες στιγμές, είναι πως έχουμε κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να βρω συγκεκριμένο λόγο. Μας λείπει η αυτοσυγκέντρωση κάποιες στιγμές και αυτό το πληρώνουμε. Θα πρέπει να προσπαθούμε σε όλη τη διάρκεια του ματς να είμαστε μέσα στο παιχνίδι



".













TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ