ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Για την ιστορία της ομάδας"

Μπάγεβιτς: "Για την ιστορία της ομάδας"
Ντούσαν Μπάγεβιτς (για μέσα)

Nίκη στο ντέρμπι ζήτησε ο Ντούσκο. Φήμες για παραίτηση Κούλη. Τραπέζι στους παίκτες μετά την προπόνηση

Ντούσαν Μπάγεβιτς: " Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Καθοριστικός παράγοντας είναι η ψυχολογία που αλλάζει σημαντικά αν νικήσουμε σε ένα ντέρμπι. Αυτό είναι που μας χρειάζεται για την ιστορία της ομάδας. Ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει να νικήσουμε. Θέλουμε πάση θυσία την νίκη. Θα προσπαθήσουμε για αυτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Ξέρουμε τι μας περιμένει και ότι δεν είναι εύκολος αγώνας".

Παντελής Καφές: " Ο πρώτος γύρος δεν ήταν ότι καλύτερο για εμάς. Αλλιώς υπολογίζαμε τα πράγματα στην αρχή. Αν θέλουμε να φτάσουμε σε υψηλότερες θέσεις, το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Να μας αλλάξει τη ψυχολογία και να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Αυτό που θέλουμε είναι να αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Να εμφανιστούμε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα για εμάς, με τον αποκλεισμό από την Ομόνοια.

Στη συνέχεια είχαμε και κάποια άτυχα αποτελέσματα, που μας επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει όμως να τα ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν ομοιότητες. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Μία μεγάλη διαφορά είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι γηπεδούχος. Πρέπει να μπούμε μέσα για να κερδίσουμε

".

Ισμαέλ Μπλάνκο: " Η νίκη θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα. Μπορούμε να ανακάμψουμε στο δεύτερο γύρο και πρέπει να ξεχάσουμε τον πρώτο. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Φήμες για παραίτηση Κούλη



Υπάρχουν φήμες τις τελευταίες ώρες πως ο Νίκος Κούλης έχει παραιτηθεί προφορικά από την ΠΑΕ και αναμένεται να το κάνει γραπτώς τις επόμενες ημέρες. Ο στενός φίλος του Ντέμη Νικολαΐδη δήλωσε βέβαια στα "ΝΕΑ" πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά το τελευταίο διάστημα έχει υποχρεώσεις με τις δουλειές του.

Η ΠΑΕ διαψεύδει πως υπάρχει θέμα παραίτησης αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η Συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Κιντής στην οποία ίσως μάθουμε περισσότερα γι αυτό το θέμα αλλά και για τα μεταγραφικά της Ένωσης.

Τραπέζι στους παίκτες


Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα κάνει το τραπέζι στους παίκτες. Μετά τις γιορτές και πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι μία απολύτως λογική κίνηση για να χαλαρώσουν οι παίκτες.

H προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκόολοκληρώθηκε με ένα πρόβλημα λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο Παναγιώτης Λαγός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, καθώς σήμερα παρέμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία, κι έτσι αποκλείστηκε από τον αποστολή, όπως και οι Κουτρομάνος, Μπερνς, Ρίκκα. Ετσι, οι παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση της Κυριακής (19.00, ΝΕΤ) είναι οι: Σάχα, Aραμπατζής, Καφές, Ζεράλντο Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Κυργιάκος, Γεωργέας, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Mπασινάς, Πλιάτσικας, Μπλάνκο, Πελετιέρι, Παυλής, Σκόκο.














TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ