EUROPA LEAGUE

Μπάγεβιτς: "Ήταν εριστικός ο διαιτητής"

Μπάγεβιτς: "Ήταν εριστικός ο διαιτητής"
μπαγεβιτς

"Εριστικός διαιτητής... Δεν έχω ξαναποβληθεί 20 χρόνια", είπε ο Ντούσκο. Πρόβλημα με Χουάνφραν

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός που δεν μας έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα κατά της διαιτησίας, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στην Λευκορωσία: "Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Είμαι 20 χρόνια προπονητής και όχι μόνο δεν έχω αποβληθεί ποτέ, αλλά ούτε έχω διαμαρτυρηθεί.

Έδωσε δύο λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι, την στιγμή που ο Χουανφράν ήταν μόνο 3 λεπτά κάτω και έγιναν 6 αλλαγές. Χαιρέτησα αυτή την απόφασή του και με απέβαλε. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία αλλά ήταν προκλητικός με τους παίκτες μου. Ήταν εριστικός".





Για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: "Έγιναν λάθη από τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά το πάλεψαν. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε τρεις καλές φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Η Μπάτε είχε μόνο ένα σουτ. Το παιχνίδι γύρισε μετά την αποβολή του Μαϊστόροβιτς. Ήταν λάθος το μαρκάρισμά του, αλλά η αποβολή ήταν αυστηρή. Ήμουν μπροστά στην φάση και την είδα".

Όταν ρωτήθηκε από τους Λευκορώσους αν το ματς στην Αθήνα με την Μπάτε γίνει πόλεμος δήλωσε με νόημα: "Εμείς δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε πόλεμο. Για μας είναι παιχνίδι. Αν φέρετε και τον Ούγγρο διαιτητή δεν ξέρω τι θα γίνει στην Αθήνα".



Καράμπελας: "Μας χρειάζεται λίγη τύχη"


Πικραμένος εμφανίστηκε από την ήττα στο Μινσκ ο Νίκος Καράμπελας υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται και λίγη τύχη: " Προσπαθήσαμε πάρα πολύ σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως δυστυχώς δεχθήκαμε δύο κόκκινες κάρτες χωρίς να κάνουμε σκληρά μαρκαρίσματα. Είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε τίποτα από αυτό τον αγώνα. Χρειαζόμαστε λίγη τύχη".



Για το γεγονός πως επιστρέφει κόντρα στην πρώην ομάδα του (τον Άρη) είπε: " Από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον δύσκολο αγώνα με τον Άρη. Σίγουρα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα συναισθήματα άφου έχω αγωνιστεί 3 χρόνια με την φανέλα του Άρη αλλά αυτή την στιγμή σκέφτομαι μονάχα την ΑΕΚ".



Μαϊστόροβς: "Δύο φάουλ δύο κάρτες"


Λίγα λόγια αλλά σημαντικά είπε ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός αμυντικός αναφέρθηκε στην αποβολή του λέγοντας: "Έκανα δύο μαρκαρίσματα, δύο φάουλ και πήρα δύο κίτρινες κάρτες. Ειδικά η πρώτη κίτρινη ήταν αυστηρή".

Μάκος: "Μας πήγαν όλα στραβά"


Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μάκος δήλωσε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, όμως όλα πήγαν στραβά: "Έτσι όπως ήταν το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως όλα πήγαν στραβά. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης και μετά ήρθε η αποβολή που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Εντάξει η δεύτερη κόκκινη δεν μας επηρέασε.

Έχουμε ξεκινήσει μια δύσκολη σεζόν και όλα μας πάνε ανάποδα. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως για άλλη μια φορά η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Ελπίζω να έχουμε στην συνέχεια"

.

Για το ματς με τον Άρη είπε: "Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Χαριλάου, που είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολο αλλά σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα".

Πονοκέφαλος και με Χουάνφραν


Δεν έφτανε η ήττα στην Λευκορωσία για την ΑΕΚ έχει και το πρόβλημα με τον Χουάνφραν που "πονοκεφαλιάζει" τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ισπανός αμυντικός που πέρασε αλλαγή λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο έχει υποστεί κάκω έξω σφύρου και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει εκτός και για πόσο χρονικό διάστημα.

Όλα θα ξεκαθαριστούν την Παρασκευή όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα.















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ