ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Πάμε στην Λιβαδειά για την νίκη"

Μπάγεβιτς: "Πάμε στην Λιβαδειά για την νίκη"
Μπάγεβιτς

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό

"Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι όπου θα πάμε για τη νίκη. Τη νίκη βέβαια θα θέλει και ο Λεβαδειακός αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε για να έχουμε το αποτέλεσμα που μας βολεύει στη Λιβαδειά", τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον τεχνικό του Άρη σε ερώτηση που δέχθηκε με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο τον φοβίζει ότι μπορεί να επηρέασε την ομάδα του απάντησε:

"Καλύτερα να περιμένουμε τρεις μέρες και θα δούμε. Ήταν μία διακοπή αναγκαστική για την Εθνική ομάδα και ήθελα με την ευκαιρία να δώσω τα συγχαρητήρια για την πρόκρισή της και μάλιστα γρήγορα στα τελικά του EURO. Στην διακοπή άλλωστε προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε, είχαμε προβλήματα και προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες ενώ έχουμε και δύο τιμωρημένους (Γκαρσία και Κάλβο). Το τι θα γίνει το Σάββατο, θα περιμένουμε να δούμε".



Για την ετοιμότητα των Νεμπεγλέρα και Ρονάλντο ο "Ντούσκο" τόνισε: "Ο Κώστας (σ.σ. Νεμπεγλέρας) θα είναι έτοιμος. Ο Ρονάλντο πιστεύω και αυτός να παίξει αν και είναι λίγο δύσκολο. Θα δούμε όμως για αυτό και δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει με τον Ρονάλντο", ενώ σε ερώτηση που ακολούθησε για τον Μάρκο Αουρέλιο απάντησε:

"Ο Αουρέλιο πάει πολύ καλά. Σίγουρα δεν θα παίξει με την Μπόλτον (την επόμενη Πέμπτη στην Αγγλία) ενώ οι υπόλοιποι είναι όλοι εντάξει με εξαίρεση τον μικρό (σ.σ. Παπάζογλου)".



Για τους Άντερσον Κόστα και Γιώργο Γκουγκουλιά ο Μπάγεβιτς είπε: "Θέλω και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι όπως πρέπει να είναι κάθε παίκτης αφού έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κούραση, τιμωρίες και τραυματισμούς. Ο Γκουγκουλιάς βέβαια όπως ξέρετε δεν μπορεί να παίξει στο Κύπελλο UEFA".



Όσο για τον ίδιο; Ο Μπάγεβιτς ήταν ξεκάθαρος εν όψει της συνέχειας: "Δεν με φοβίζει τίποτα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Κι όσο για το πού θα φτάσουμε θα το δούμε", ενώ σε ερώτηση για το ότι η ομάδα του με νίκη το Σάββατο στην Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού θα βρεθεί μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League ξεκαθάρισε: "Προσπαθώ πάντα να διώξω το άγχος από τους παίκτες μου. Δεν σκεφτόμαστε σε τίποτα άλλο από αυτά που θέλουμε και μπορούμε να πάρουμε", για να εξηγήσει: "Ορισμένα πράγματα μπορεί να μας οδηγήσουν στο κακό και δεν θέλω να το σκέφτομαι".



Σε ερώτηση για το αν στο μυαλό του βρίσκεται από τώρα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ο «Ντούσκο» τόνισε: "Όταν θα έρθει η ώρα για μεταγραφές, θα το δούμε. Σκεφτόμαστε για μεταγραφές, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω τώρα γιατί είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα. Δεν θέλω να προχωρήσω, χωρίς να υπάρχει καμία παρεξήγηση".



Κι όσο τέλος για την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του εν όψει της συνέχειας απάντησε: "Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Γιατί να έχουμε στη συνέχεια;".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ