ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Πιστεύω στους παίκτες μου"

Μπάγεβιτς: "Πιστεύω στους παίκτες μου"
Μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ότι πιστεύει στους παίκτες του και πως η ομάδα θα συνεχίσει την καλή της πορεία εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

« Ξέρουμε πολύ καλά τι σημασία του παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Το έχω ζήσει και παλιά από την άλλη πλευρά με την άλλη ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι πραγματικά που θέλει πάθος και δύναμη και καλή ψυχολογία. Ένα παιχνίδι που παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο και για τις δύο ομάδες που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα θετικά μας αποτελέσματα, παίζοντας όσο καλύτερα γίνεται, ειδικότερα παίζοντας στο γήπεδό μας και σε ένα ντέρμπι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πιστεύω στους παίκτες μου και ότι θα έχουμε συνέχεια της καλής πορείας όπως τώρα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν υπάρχει φαβορί»

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του είναι το φαβορί ο «Ντούσκο» απάντησε: « Δεν υπάρχει φαβορί σε ένα ντέρμπι. Όχι ότι δεν το θέλω αλλά δεν μπορείς να το πεις. Είναι ένα παιχνίδι όπου παίζουν κάποια στοιχεία ρόλο όπως το γήπεδο που γίνεται στην έδρα μας, οι φίλαθλοι μας αλλά η καλή ψυχολογία», κι όσο για τον ΠΑΟΚ είπε: « Θα έχουμε όμως και έναν αντίπαλο και θα θέλει πάθος και δύναμη και θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Μπορεί στον ΠΑΟΚ να είναι τσαντισμένοι επειδή μείνανε πίσω, αποκλεισμένοι από το γήπεδο και ότι δεν κερδίσανε τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα στο γήπεδο έρχονται πληγμένοι και θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεχτικοί».

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει»

Για την σημασία του παιχνιδιού δήλωσε: « Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που τα έχουν ζήσει και άλλοι όχι. Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν κάθε παίκτης και σαν ομάδα τι σημαίνει όπως και η πόλη που έχει την δική της συμμετοχή και δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερο».

Σε ερώτηση για τις δύο μέτριες εμφανίσεις, με Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και Άγιο Δημήτριο για το Κύπελλο, που ακολούθησαν της πρόκρισης επί της Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA είπε: « Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε τον Εργοτέλη ώστε να μην μέναμε πίσω και να περάσουμε στο Κύπελλο. Μετά στο Κύπελλο θέλαμε να μείνουμε μέσα και το πετύχαμε, σε ένα παιχνίδι όπου θέλαμε να περάσουμε αν και υπήρχε κούραση μεγάλη. Δεν με προβληματίζει τόσο πολύ η εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο όπου και το γήπεδο δεν μας άφησε να προσφέρουμε θέαμα. Με τον Εργοτέλη είχαμε ένα ημίχρονο έτσι κι έτσι κι ένα ημίχρονο καλό».

Η περίπτωση του Γκαρσία

Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Νάτσο Γκαρσία με αφορμή την καθυστέρηση της επιστροφής του και πάλι στην Θεσσαλονίκη μετά την αποβολή του διεθνή Βολιβιανού στο παιχνίδι της Εθνικής του με την Ουρουγουάη το περασμένο Σάββατο απάντησε: « Δεν είναι σοβαρός. Ένας επαγγελματίας όταν δεν έχει παιχνίδι θα πρέπει να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται όπως συνέβη στην περίπτωση αυτή μετά την αποβολή του. Αν γυρίσει δυο μέρες πριν από το παιχνίδι δεν θα μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Την Πέμπτη στο Βελιγράδι

Κι όσο για το πρώτο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο UEFA με τον Ερυθρό Αστέρα (8/11) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μπάγεβιτς τόνισε: « Θα είμαι την Πέμπτη στο Βελιγράδι (σ.σ. Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν) και ο Περσίας στο Μπόλτον (Μπόλτον-Μπράγκα)», ενώ για το τι θα διάλεγε ανάμεσα στις τρεις διοργανώσεις όπου συμμετέχουν οι «κίτρινοι» είπε: «Δεν μπορώ να διαλέξω».

Σιγουριά για Κόκε

Σε ερώτηση για το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του που τους έδωσε την ευκαιρία στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο δήλωσε: « Θέλω να έχω όλους τους παίκτες μου έτοιμους. Αν θέλουν κι εκείνοι έχει καλώς αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα», κι όσο για την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού, Σέρχιο Κόκε, διευκρίνισε πως: « Είχε ένα πρόβλημα που ξέρετε κι έχει άλλο ένα αλλά σύντομα θα είναι αυτός που ήταν πριν».





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ