ΑΕΚ

Μπάγεβιτς στο SPORT 24: "Θα μιλήσω με Ταχτσίδη"

Μπάγεβιτς στο SPORT 24: "Θα μιλήσω με Ταχτσίδη"
μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο SPORT 24: "Θα μιλήσω με τον Ταχτσίδη όταν επιστρέψει". Βλέπει Σερτζίνιο Γκριν

Το θέμα της ανανέωσης του Παναγιώτη Ταχτσίδη δείχνει να εξελίσσεται σε σήριαλ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όπως αποκάλυψε στο SPORT 24 θα του μιλήσει με την επιστροφή του.

" Θα του μιλήσω όταν επιστρέψει αλλά το ζήτημα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα", δήλωσε ο "Ντούσκο" στο SPORT 24.

Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Θανόπουλο

Συνάντηση είχαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Νίκο Θανόπουλο στην οποία τέθηκαν επί τάπητος αρκετά από τα θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ.

Στο ραντεβού που είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα προπονητής και πρόεδρος ανέλυσαν την έως τώρα πορεία στα μεταγραφικά ζητήματα, τόσο στο σκέλος της απόκτησης όσο και σε αυτό των αποδεσμεύσεων.

Σε λογικά πλαίσια για Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο αποτελεί τον βασικό στόχο της Ένωσης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και φυσικά η περίπτωσή ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν. Η απόφαση που πάρθηκε από κοινού είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια.

Η πρόταση δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 700.000 ευρώ και υπάρχει η σκέψη για διεξαγωγή ενός φιλικού με τα έσοδα να τα καρπώνεται ο Λεβαδειακός, ενώ συζητήθηκε επίσης και η περίπτωση δανεισμού παικτών στην ομάδα της Βοιωτίας.

Το συντομότερο δυνατό...

Από εκεί και πέρα ο Εντίνιο και συγκεκριμένα η μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού απασχολεί έντονα τον "Ντούσκο" καθώς θεωρεί ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του τόσο πιο σύντομα θα ολοκληρωθεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Άλλωστε οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ξεκινούν από νωρίς τη φετινή σεζόν, ενώ δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι η ΑΕΚ ξεκινά με ντέρμπι στο πρωτάθλημα, καθώς μόλις την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του στο SPORT 24 ότι κλίμα των συνομιλιών με τον Θανόπουλο είναι ικανοποιητικό: "Η συνεργασία είναι καλή, συνεχίζουμε έτσι και βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά".

"Θέλω να μείνει ο Στέλιος"

Ένα από τα θέματα που καίνε το τελευταίο χρονικό διάστημα την ΑΕΚ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Στέλιο Μανωλά. " Η θέση μου παραμένει πάγια. Θέλω να μείνει ο Στέλιος", δήλωσε στο SPORT 24 o προπονητής των 'κιτρινόμαυρων".

Ωστόσο τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άλλωστε τα ξημερώματα της Παρασκευής θα επιστρέψει στην Αθήνα ο Μανωλάς.

Εξετάζει Σερτζίνιο Γκριν

Η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας απασχολεί έντονα την ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθεί την περίπτωση του 27χρονου Ολλανδού, Σερτζίνιο Γκριν.

Ο ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2005 μέχρι σήμερα στην Φέγενορντ από την οποία έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ο παίκτης ενδιαφέρει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που τον έχει παρακολουθήσει μέσω DVD, με τον πρώην άσο της ομάδας του "Ρότερνταμ" να είναι μία οικονομικά εφικτή λύση και συνάμα αξιόπιστη, κάτι που αποδεικνύουν και οι συμμετοχές του τα τελευταία χρόνια.

Με το κασέ του να μην ξεπερνά τα 350.000 ευρώ ετησίως ο Γκριν είναι φυσικό να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων με την ιταλική Κατάνια να υποστηρίζει ότι την Παρασκευή περιμένει απάντηση στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Η καριέρα του Σερτζίνιο Γκριν σε αριθμούς

2001-01: HFC Χάρλεμ 34συμ. 1γκ.
2002-05: Βααλβάικ 82συμ. 3γκ.
2005-09: Φέγενορντ 59συμ. 1γκ.











































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ