ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπαϊκαρά: "Mπορούμε περισσότερα"

Μπαϊκαρά: "Mπορούμε περισσότερα"
μπαικαρα

Eυχαριστημένος από την πορεία του στον Παναιτωλικό δηλώνει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά

" Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που ήρθα και τα βρήκα ακόμα πιο ωραία. Πιστεύω ότι θα πάμε και καλύτερα στη συνέχεια. Σιγά – σιγά βρήκα ρυθμό και με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθάω και εγώ την ομάδα.

Σημασία έχει να παίρνουμε βαθμούς, όποιος και να χρησιμοποιείται στο παιχνίδι. Είμαστε τριάντα άτομα και σκεφτόμαστε σαν έντεκα παίκτες. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα

", ήταν τα πρώτα λόγια του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Στα τελευταία παιχνίδια δημιούργησες τα γκολ, έδωσες ασίστ και η ομάδα πήρε αποτελέσματα. Έχετε βρει το ρυθμό σας πια;

" Εντάξει, δεν έχουμε φτάσει στο εκατό τοις εκατό. Και εγώ μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα. Όμως και οι αντίπαλοι μας συμπεριφέρονται πια διαφορετικά. Και με τον ΟΦΗ και με τον Αγροτικό οι αντίπαλοι μας έριξαν αρκετές κλωτσιές και σε εμένα και στον Θεοδωρίδη και στ’ άλλα παιδιά. Όσο αυτοί βαράνε τόσο εμείς "ξυπνάμε" και γινόμαστε "

Στα παιχνίδια που ανέφερες η ομάδα πήρε αποτελέσματα. Υπάρχει βελτίωση στα εκτός έδρας, όπου δεν τα πήγαινε καλά στην αρχή;

" Στα τέσσερα από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια δεν μπορέσαμε να πάρουμε βαθμούς, αν και ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε πάρα πολύ καλή μπάλα και αξίζαμε βαθμούς. Μιλήσαμε πριν από τα παιχνίδια και βρήκαμε ότι χρειάζεται περισσότερη δύναμη και πάθος. Καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε και πιστεύω από δω και πέρα θα παίρνουμε βαθμούς και στο Αγρίνιο και εκτός".

Το φετινό πρωτάθλημα πώς το βλέπεις; Επιβεβαιώνονται τα φαβορί που υπήρχαν;

" Ως φαβορί θεωρούνταν ο Βόλος, ο Πιερικός, αλλά βλέπουμε πώς πάει το πρωτάθλημα. Για μας είναι καλό που δεν είμαστε μέσα στα φαβορί. Θα μιλάμε μέσα στο γήπεδο, γιατί το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο".

Είναι σε θέση ο Παναιτωλικός να διεκδικήσει άμεσα την άνοδο;

" Στη Β’ Εθνική έχω παίξει πρώτη φορά με τον Πανσερραϊκό. Δεν ήμασταν τόσο καλή ομάδα, όσο η φετινή του Παναιτωλικού. Ήμασταν, όμως, όλοι οι παίκτες φίλοι, όπως ήμαστε και εδώ. Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να διατηρηθεί για να πάει η ομάδα ψηλά".

Η σχέση σου με τον κόσμο είναι πολύ καλή.

" Το νιώθω από τη στιγμή που βγαίνουμε για ζέσταμα. Γεμίζουν το γήπεδο, φωνάζουν. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ. Όσο αυτοί βοηθάνε, τόσο πιο πολύ θέλω να τα δίνω όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθάω την ομάδα. Να πω ευχαριστώ πάρα πολύ στον κόσμο, γιατί με βοηθάει σε κάθε παιχνίδι".



















TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ