ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαίνει ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ

Μπαίνει ο Μαρινάκης στην ΠΑΕ
κοκκαλης

Η νέα συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη φέρνει τον εφοπλιστή ολοένα και πιο κοντά στην είσοδό του στην ΠΑΕ. Το SPORT 24 αναλύει και σχολιάζει την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Σλόβαν


Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που εκδόθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση αιφνιδίασε καθώς είχε δοθεί η εντύπωση πως μετά το πρώτο ραντεβού των δυο ανδρών είχαν εντοπιστεί αρκετά σημεία τριβής, ειδικά σε σχέση με το χρέος της ερυθρόλευκης εταιρείας, που συναρτούσε και το ύψος της αύξησης του Μ.Κ από την πλευρά Μαρινάκη.

Θυμίζουμε ότι ο κ.Μαρινάκης είχε κάνει πρόταση αγοράς του 40%, έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, θέτοντας κι άλλα ζητήματα στο τραπέζι, είτε ακροθιγώς όπως το γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε ευθέως όπως η συνολική εξαγορά της ΠΑΕ στο άμεσο μέλλον.

Η αντίδραση του Κόκκαλη φάνηκε να είναι η παράκαμψη της πρότασης Μαρινάκη και εξεύρεση άλλων επενδυτών, εξ ου και η πρόσφατη ανακοίνωση για την ΑΜΚ, με πληροφορίες να διαρρέουν ότι βρέθηκαν επιχειρηματίες που θα συμμετείχαν, ή ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάλυπτε το ποσό με προσωπική του παρέμβαση. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εξαγγείλει ότι η τελική αύξηση του ΜΚ θα ήταν ύψους 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν ξέρουμε αν άλλαξε κάτι στις σκέψεις του Σ.Κόκκαλη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, δεν είχε απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση Μαρινάκη και την Τετάρτη συναντήθηκε εκ νέου μαζί του. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ούτε διέρρευσαν ποσά, όπως συνέβη την προηγούμενη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα πάρει μέρος στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Είναι, επίσης, βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση, ώστε να διευθετηθούν οι όποιες λεπτομέρειες.

Ζεστό χρήμα και μεταγραφές

Η ουσία όλων αυτών. Βρίσκεται "ζεστό" χρήμα για τα Ταμεία της ΠΑΕ, οπότε είναι δεδομένο ότι θα καλυφθούν και τα κενά στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων", καθώς εκτός των άλλων οι συνεχόμενοι τραυματισμοί (την Τετάρτη διαπιστώθηκε ότι ο Τοροσίδης έπαθε κάκωση μηνίσκου και κινδυνεύει να χάσει το πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς ο Ματ Νταρμπισιρ) έχουν επιδεινώσει την "λειψανδρία" κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί εκ νέου για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες, ο οποίος δεν λέει όχι να παίξει στην Ελλάδα, εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" τα βρουν με την Μπέτις, ενώ για τον Μπομπό το "παιχνίδι" με τη Μπεσίκτας συνεχίζεται, την ώρα που ο Βραζιλιάνος έχει οριοθετήσει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:" Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε".

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ