SERIE A

Μπαϊόκο: "Μικρός άνδρας ο Μούτου"!

Μπαϊόκο: "Μικρός άνδρας ο Μούτου"!
Μούτου-Φιορεντίνα

Οργισμένος από τα κόλπα με τη μπάλα που έκανε ο Άντριαν Μούτου, προκειμένου να "ροκανίσει" το χρόνο στο ματς Φιορεντίνα-Κατάνια, εμφανίστηκε ο αρχηγός των Σικελών

Αιτία σύμφωνα με τον παίκτη των Σικελών το γεγονός ότι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Μούτου έκανε διάφορα κόλπα με τη μπάλα, όπου ήταν σαν να "μειώνει" τους αντιπάλους.
"Ο Μούτου είναι γεννημένος πρωταθλητής, είναι όμως και μικρός άνδρας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μπαϊόκο και συνέχισε:

"Γίνεται τόσος πολύ λόγος για το fair play, όμως εξακολουθούμε να είμαστε τριτοκοσμικοί χώρα σε ποδοσφαιρικούς όρους, καθώς υπάρχουν παίκτες που χλευάζουν τον αντίπαλο".

Από την πλευρά του, ο Μούτου έδειξε να μην επηρεάζεται καθόλου από τις δηλώσεις του αρχηγού της Κατάνια.

"Ίσως σε κάποιους παίκτες της Κατάνια να μην άρεσαν τα κόλπα μου, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο

Παίζω πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο, όμως όταν έχω τη μπάλα στα πόδια μου, θα κάνω ό,τι θέλω. Περισσότερο θα θύμωσαν με την ήττα της ομάδας τους παρά με τις δικές μου ενέργειες στο γήπεδο".

Εν τω μεταξύ, ένας από τους συμπαίκτες του Μούτου, ο αμυντικός Ντάριο Νταϊνέλι, παραδέχτηκε ότι η αντίδραση των παικτών της Κατάνια ήταν εν μέρει δικαιολογημένη.

"Μερικές φορές δημιουργείται ένταση στον αγωνιστικό χώρο και αν ήμουν στη θέση του Μπαϊόκο, θα είχα... κουτουλήσει τον Μούτου", κατέληξε στις δηλώσεις του ο άσος της ομάδας του Πραντέλι.












TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ