ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Ντροπή που κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγωδία λέγοντας αστειότητες"

Μπακασέτας: "Ντροπή που κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγωδία λέγοντας αστειότητες"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, στάθηκε στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σχετικά με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλτοκ, τονίζοντας ότι είναι ντροπή.

Ο θρίαμβος της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ είναι αφιερωμένος στον Τζορτζ Μπάλτοκ, με τον Τάσο Μπακασέτα να τονίζει πως πρόκειται για τη σημαντικότερη νίκη της ζωής του.

Παράλληλα, ο αρχηγός της "γαλανόλευκης" στάθηκε σε όσα γράφτηκαν για τον θάνατο του Έλληνα διεθνούς, τονίζοντας πως είναι ντροπή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μ' αυτά τα παιδιά μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια της Εθνικής, είμαστε μέσα στο γήπεδο, γιατί όλοι κατέθεσαν τη ψυχή τους σήμερα από το πρώτο λεπτό παρά τα τραγικά νέα.

Εδώ νομίζω ότι μπαίνει μία τελεία όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη φυσικά στον Τζορτζ, στην οικογένειά του, να τους στείλουμε τη δύναμή μας κι εμείς κάνοντας ό,τι μπορούσαμε.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας (σ.σ. εννοεί δημοσιογράφους), δεν θα πω όλοι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, χρησιμοποίησαν αυτή την τραγωδία γράφοντας και λέγοντας αστειότητες, αφήνοντας υπονοούμενα.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί πάνω από όλους και από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. Αυτό μερικοί δεν το έχουν καταλάβει και αποτελεί πραγματικά πολύ μεγάλη ντροπή τα όσα είδαμε πριν από το παιχνίδι.

Δεν σεβάστηκαν πρώτα από όλα την οικογένεια του Τζορτζ και μετά όλους εμάς που είχαμε αυτή την επαφή μαζί τους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ