ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας στα αποδυτήρια πριν την Ιρλανδία: "Ξέρουμε τι μπόρουμε να κάνουμε, αλλά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί"

Μπακασέτας στα αποδυτήρια πριν την Ιρλανδία: "Ξέρουμε τι μπόρουμε να κάνουμε, αλλά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί"
PRINT SCREEN

Η Εθνική ανέβασε στα social media τα λόγια του αρχηγού, Τάσου Μπακασέτα, πριν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς βγουν στον αγωνιστικό χώρο του Aviva Stadium.

Η Εθνική πέρασε από το Δουβλίνο, επικρατώντας 2-0 της Ιρλανδίας στο Aviva Stadium και έκανε το 2/2 στον όμιλό της στο Nations League.

Μια ημέρα μετά ανέβηκε στους λογαριασμούς της γαλανόλευκης στα social media η ομιλία που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας προς τους παίκτες πριν αυτοί μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ότι ως ομάδα μπορούν να τα καφέρουν μόνο όταν είναι όλοι μαζί, ενωμένοι.

"Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε παιδιά. Από την αρχή συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε, παθιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουμε το σημερινό παιχνίδι. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτά τα καταφέρνουμε μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί, έχουμε επικοινωνία και αποφασιστηκότητα για να κερδίσουμε", ανέφερε ο αρχηγός της Εθνικής στους παίκτες πριν αυτοί βγουν στα αποδυτήρια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ