ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Το ότι ο κόσμος ταυτίζεται με αυτή την ομάδα είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια"

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το γκολ του κόντρα στην Ιρλανδία ενώ ξεκαθάρισε πως ημεγαλύτερη επιτυχία για την Εθνική είναι πως έχει κάνει τον κόσμο να ταυτίζεται πλέον με τους ποδοσφαιριστές της.

Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε την τέταρτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στο φετινό Nations League με το 2-0 επί της Ιρλανδίας και το φινάλε βρήκε τον αρχηγό της, Τάσο Μπακασέτα, να αναφέρεται στη σημασία της νίκης αλλά και στις δύσκολες στιγμές που έχουν περάσει τα 24ωρα οι διεθνείς μετά από το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

"Βάσει των συνθηκών και του παιχνιδιού σίγουρα το γκολ που πέτυχα ήταν από τα πιο όμορφα στην καριέρα μου, ένα γκολ που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου", τόνισε αρχικά ο Τάσος Μπακασέτας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "ALPHA" για να αναφερθεί κατόπιν στη συγκλονιστική ομιλία του στα αποδυτήρια της Εθνικής πριν το ματς με την Αγγλία.

"Τα λόγια αυτά έρχονται μέσα από την καρδιά μου και για τα παιδιά να παίξουν με ένα επιπλέον κίνητρο. Αν και δεν νομίζω ότι δεν χρειάζονται εμένα, είναι ωραίο να θυμίζουμε κάποια πράγματα αλλά οι ομιλίες δεν θα είχαν τόσο μεγάλο αντίκτυπο όσο η παρουσία μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό θεωρώ ότι ήταν το πιο σημαντικό και αυτό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, το πώς διαχειριστήκαμε την όλη θλίψη μας και τη στενοχώρια μας μέσα σε πολύ λίγες ώρες.

Ξέρουμε ότι μία απώλεια είναι πολύ δύσκολο για να ξεπεράσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θεωρώ ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι πως περάσαμε αρκετά μαθήματα ως ομάδα και επειδή έχουμε περάσει πάρα πολλά, και πολλές απογοητεύσεις και πολλές καλές στιγμές, το να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο και ο κόσμος να ταυτίζεται με αυτή την ομάδα είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ