ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Μπάλντοκ: Με σημαία με το πρόσωπο του αδικοχαμένου άσου οι οπαδοί της Σέφιλντ, για το ματς με τη Λιντς

Μπάλντοκ: Με σημαία με το πρόσωπο του αδικοχαμένου άσου οι οπαδοί της Σέφιλντ, για το ματς με τη Λιντς
PRINT SCREEN

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τους φίλους της Σέφιλντ, με ορισμένους οπαδούς της να αποτίουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο άσο του Παναθηναϊκού έχοντας σημαία με το πρόσωπό του, για το εκτός έδρας ματς απέναντι στην Λιντς.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε αμέτρητους φίλους στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και ο θάνατός του σε ηλικία 31 ετών σόκαρε όχι μόνο τα μέλη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας αλλά την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια.

Μία από τις ομάδες που ένιωσαν αβάσταχτο πόνο με τον αδόκητο χαμό του ήταν και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους φίλους της να μην κρύβουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Μπάλντοκ μέσα από τα social media και να επιθυμούν να στείλουν μηνύματα στήριξης στην οικογένειά του με κάθε τρόπο.

Ένας εξ αυτών εκδηλώθηκε στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Λιντς για την Championship, με οπαδούς των λεπίδων να πηγαίνουν στο "Έλαντ Ρόουντ" κρατώντας μαζί τους σημαία με την εικόνα του Μπάλντοκ, τα σήματα της Σέφιλντ και της Εθνικής Ελλάδας, την ημερομηνία γένησης και θανάτου του και το παρατσούκλι του: "Starman".

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ