ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Μπάλντοκ: Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να βάλει πτήση τσάρτερ για την κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σκέφτεται να κλείσει πτήση τσάρτερ, προκειμένου το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας να δώσει σύσσωμο το "παρών" στην κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός είναι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή είναι στις 30 Οκτωβρίου και πρόθεση του αγωνιστικού τμήματος είναι να δώσει σύσσωμο το "παρών" στην Αγγλία για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Γιώργο.

Για αυτό άλλωστε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε αναβολή από την ΕΠΟ, του αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, που είχε προγραμματιστεί επίσης στις 30 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Daily Mail, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να κλείσει πτήση τσάρτερ, προκειμένου η ομάδα να ταξιδέψει στην Αγγλία για την κηδεία του Μπάλντοκ. Οι ίδιες πηγές είχαν αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να καταβάλλει κανονικά το τριετές συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην οικογένειά του, δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξή του.

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ