ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Μπάλντοκ: Οπαδοί τραγούδησαν σύνθημα στον ρυθμό του "Star Man" για τον αδικοχαμένο άσο σε παμπ του Σέφιλντ

Μπάλντοκ: Οπαδοί τραγούδησαν σύνθημα στον ρυθμό του "Star Man" για τον αδικοχαμένο άσο σε παμπ του Σέφιλντ
PRINT SCREEN

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ λατρεύτηκε από τους φανς της Σέφιλντ την εποχή που έπαιζε στο "Μπράμαλ Λέιν" και ο θάνατός του άγγιξε άπαντες, με οπαδούς των λεπίδων να τραγουδούν ένα σύνθημα για εκείνον σε παμπ της πόλης για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Έχουν περάσει δύο 24ωρα από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ωστόσο ουδείς έχει καταφέρει να "χωνέψει" την τραγική είδηση του θανάτου του σε ηλικία μόλις 31 ετών, με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να βυθίζει σε πένθος την παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια με τον αδόκητο χαμό του.

Ένας σύλλογος που τον αγάπησε ιδιαίτερα ήταν η Σέφιλντ, στην οποία έπαιξε από το 2017 μέχρι το 2024, με τους οπαδούς της τοπικής Γιουνάιτεντ να του δείχνουν την αγάπη τους όταν έπαιζε με τη φανέλα της ομάδας τους και να κάνουν το ίδιο και μετά τονο θάνατό του.

Απόδειξη ένα video που έκανε την εμφάνισή του στα social media, με οπαδούς της Σέφιλντ να τραγουδούν σε παμπ της πόλης ένα σύνθημα για τον Μπάλντοκ για να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως την εποχή που τον απολάμβαναν να παίζει για εκείνους.

"There’s a star man, running down the right, his name is Georgie Baldock and he’s fuckin dynamite (Υπάρχει ένα αστέρι που τρέχει στα δεξιά, το όνομά του είναι Τζόρτζι Μπάλντοκ και είναι γαμ... δυναμίτης) ανέφερε το τραγούδι που δονούσε την ατμόσφαιρα για τον παίκτη που κέρδισε το προσωνύμιο "Starman" και κατάφερε να μπει γρήγορα στις καρδιές τους.

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ