ΙΤΑΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος είναι προκατειλημμένος μαζί μου, τι το τόσο σοβαρό έκανα;"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Ιταλίας © 2018 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε την απορία του σε συνέντευξη στο DAZN για την προκατάληψη που υπάρχει γύρω από το όνομά του και μίλησε για τον λόγο που είναι ακόμα χωρίς ομάδα.

Διάφορα συμβάντα έχουν φέρει κατά καιρούς τον Μάριο Μπαλοτέλι στο προσκήνιο όχι και για τους καλύτερους λόγους. Ένα από αυτά ήταν συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένα VIDEO που κυκλοφόρησε στα social media τον έδειξε να ρίχνει κροτίδα στα αποδυτήρια της Αδάνα Ντεμίρσπο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο DAZN, ο Ιταλός επιθετικός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο είναι ακόμη χωρίς ομάδα και παράλληλα εξέφρασε τη δική του άποψη για την προκατάληψη που υπάρχει για εκείνον.

"Έχω λάβει προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά καθυστερώ τα πάντα γιατί ελπίζω να επιστρέψω στη Serie A. Δεν υπάρχουν ομάδες όπου δεν θα ήμουν χαρούμενος, θα έπρεπε να σκεφτώ ποιες μπορεί να μην είναι κατάλληλες για μένα".

Ο Μπαλοτέλι αναφέρθηκε και στις προκαταλήψεις εναντίον του:

"Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος είναι προκατειλημμένος με τον Μπαλοτέλι.

Είχα λογομαχίες με κάποιους προπονητές, αλλά όλοι μαλώνουν. Στην καριέρα μου δεν έχω καταστρέψει ποτέ καμαρίνι. Σήμερα ακούμε για ντόπινγκ, ναρκωτικά, στοιχήματα. Πάντα ήμουν μακριά από αυτά τα πράγματα; Τι το τόσο σοβαρό έκανα;.

Έχω περάσει στιγμές που ένιωσα μόνος, χωρίς κίνητρο, απροστάτευτος. Εκείνες τις στιγμές είχα την τύχη να έχω την οικογένειά μου κοντά.

Με βοήθησε να κάνω ένα ψυχολογικό ταξίδι, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε τραύματα. Αυτό το ταξίδι με άλλαξε πολύ, γιατί τώρα καταλαβαίνω καλύτερα του εαυτού μου, και αυτό για μένα είναι ένα όπλο, γιατί ξέρεις πώς να ελέγχεις τον εαυτό σου.

Μετανιώνω που δεν το είχα ξανακάνει".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ