ΙΝΤΕΡ

Μπαλοτέλι: "Προτιμώ Νάπολι από Μουρίνιο"

Μπαλοτέλι: "Προτιμώ Νάπολι από Μουρίνιο"

Αρνητικός στο να πάει στη Ρεάλ του Ζοσέ Μουρίνιο ο Μπαλοτέλι, ο οποίος τόνισε: "Προτιμώ τον ήλιο της Νάπολης..."

H μεταπήδηση του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πολλούς παίκτες της Ίντερ και του Καμπιονάτο γενικότερα να θέλουν να τον ακολουθήσουν με κλειστά μάτια στο "Μπερναμπέου", αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν ανήκει σε καμία περίπτωση στην παραπάνω κατηγορία.

Ο 19άχρονος Ιταλός επιθετικός, του οποίου οι κόντρες με τον "special one" τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είναι αρκετές για να γραφτεί ακόμα και... βιβλίο, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολης "Radio Kiss" όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι προτιμάει τον ήλιο της συγκεκριμένης πόλης (!) παρά να ακολουθήσει τον Πορτογάλο στη Μαδρίτη.

"Το τρεμπλ; Το να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα δυνατό συναίσθημα, όμως η πιο συγκινητική ημέρα ήταν όταν έπαιξα και προκριθήκαμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, μπροστά στον τρελαμένο κόσμο μας στο Καμπ Νόου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο "Super Mario", για να προσθέσει:

"Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για τη σχέση μου με τον Μουρίνιο, συχνά όταν βρίσκω έναν χαρακτήρα ίδιο με μένα, αρκετά δυνατό, υπάρχουν κόντρες. Είχα μία σχέση αγάπης και μίσους, υπήρχαν πολλοί καυγάδες αλλά τίποτα σοβαρό, είναι πράγματα που συμβαίνουν.

Όταν ξαναβλέπω τον εαυτό μου στο γήπεδο μερικές φορές πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ, είμαι ένα σοβαρό άτομο με υγιείς αρχές, απλά είμαι νεαρός και ως τέτοιος μου αρέσει να διασκεδάζω".

Όσο για το τί θα έκανε αν ο ίδιος ο Μουρίνιο τον καλούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης η απάντησή του Μπαλοτέλι ήταν αφοπλιστική: "Καλύτερα ο ήλιος της Νάπολης... Αν θα μείνω στην Ίντερ; Δεν κατάλαβα την ερώτηση...".

Ραϊόλα: "Η Ίντερ δεν θέλει να τον πουλήσει"
Δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Μπαλοτέλι στους "νερατζούρι" έκανε και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν βρίσκεται στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. "Πού θα παίξει ο Μπαλοτέλι; Η πρώτη επιλογή είναι η Ίντερ, η δεύτερη η Ίντερ και η τρίτη η Ίντερ, γιατί ο πρόεδρος τον έχει θέσει εκτός της λίστας των υπό μεταγραφή παικτών.

Ο Μάριο δεν είναι προς παραχώρηση και η Ίντερ δεν έχει διάθεση να τον πουλήσει. Ίσως αν έρθει μία πρόταση 100.000.000 ευρώ ο Μοράτι να πει ότι τον πουλάει, όμως σήμερα που μιλάμε η διοίκηση είναι ξεκάθαρη: δεν προτίθεται να τον πουλήσει", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπαλοτέλι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ