ΕΠΟ

Μπαλτάκος: "Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε φιλάθλους στο γήπεδο, ο Άρης ήθελε"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμούσε την παρουσία φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό, εν αντιθέσει με τον Άρη. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα κατατεθεί αίτημα στον Υπουργό Αθλητισμού για περισσότερες προσκλήσεις.

Η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/05) κι αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί με την παρουσία κόσμου, αλλά να λάβουν από 30 προσκλήσεις οι Παναθηναϊκός, Άρης, αλλά και η ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, στις δηλώσεις του ανέφερε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ήθελε να διεξαχθεί ο τελικός με την παρουσία φιλάθλων, εν αντιθέσει με τον Άρη.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ΕΠΟ θα υποβάλλει αίτημα στον Υπουργό Αθλητισμού για να δοθούν περισσότερες προσκλήσεις.

"Δεν είναι θέμα συμφωνίας. Η ΕΠΟ αποφασίζει. Ακούμε τις ομάδες, αλλά αποφασίζει η ΕΠΟ. Η απόφαση, όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι Πανθεσσαλικό, κι αυτό δεν αλλάζει, γιατί αυτό λέει η προκήρυξη.

Όσον αφορά το θέμα των φιλάθλων, επειδή όπως ξέρετε το γήπεδο αυτό δεν έχει κάμερες δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας παρουσία φιλάθλων.

Θα γίνει όπως λέει ο νόμος, δηλαδή με 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Επειδή αντιλαμβανόμαστε κι εμείς το πρόβλημα των ομάδων, αλλά και το δικό μας πρόβλημα, της ΕΠΟ, ότι θα ήταν απαραίτητο να έχουμε περισσότερη δυνατότητα σε προσκλήσεις, θα υποβάλλουμε αίτημα στον Υπουργό Αθλητισμού, ούτως ώστε να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Αν αυτό γίνει, θα έχουμε τις προσκλήσεις που θα εγκριθούν. Αν όχι, αυτές που λέει ο νόμος, δηλαδή 30 σε κάθε ομάδα και 30 στην ΕΠΟ.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας. Φαντάζομαι θα απαντήσουν άμεσα, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το Υπουργείο".

Για το αν έπεσε άλλη πρόταση στο τραπέζι είπε: "Οι προτάσεις ήταν δύο. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, το έχει πει αυτό ο κ. Αλαφούζος και δημόσια.

Η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, αλλά όπως σας είπα το θέμα δεν είναι τι θέλουν οι ομάδες. Και σε αυτό το ζήτημα δεν είναι καν τι θέλει η ΕΠΟ. Είναι τι θέλει ο νόμος.

Ο νόμος λέει με σαφήνεια αν δεν υπάρχουν κάμερες, ο αγώνας γίνεται χωρίς φιλάθλους με 30 προσκλήσεις σε κάθε έναν από τους τρεις, την ΕΠΟ και τις δύο ομάδες".

TAGS ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ