PREMIER LEAGUE

"Μπαμ" με Τέβες η Τότεναμ!

"Μπαμ" με Τέβες η Τότεναμ!

Έτοιμη να μπει γερά στη μάχη για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες είναι η Τότεναμ κατόπιν επιθυμίας του Χάρι Ρέντναπ.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Sun", ο Χάρι Ρέντναπ εξέφρασε την επιθυμία του στους διοικούντες της Τότεναμ να έχει δίδυμο στην επίθεση τους Αντεμπαγιόρ-Τέβες, με τα "σπιρούνια" να είναι διατεθειμένα να δώσουν μέχρι και 20.000.000 λίρες για τον παίκτη.

"Οι άνθρωποι της Τότεναμ θεωρούν ότι μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν μεγαλύτερη από την εποχή που είχαν φέρει τον Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον. Το μεγάλο εμπόδιο που ενδέχεται να παρουσιαστεί είναι το αν η Μάντσεστερ Σίτι θα επιθυμεί να κλείσει συμφωνία με μία ομάδα που υπολογίζεται αυτή τη στιγμή ως άμεση ανταγωνίστριά της για τον τίτλο", τόνισε στην εφημερίδα πηγή μέσα από τους Λονδρέζους.

Όσον αφορά στα δυσθεώρητα ύψη που φτάνει το κασέ του Αργεντινού επιθετικού (περίπου 200.000 λίρες) και το οποίο θα εκτοξεύσει στα ύψη τον προϋπολογισμό των Λονδρέζων, ο ίδιος άνθρωπος υπογράμμισε στην εφημερίδα:

"Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι με την άφιξη του Τέβες η ομάδα θα έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες για έξοδο στο Champions League οπότε μία τέτοια επένδυση αξίζει".

Υπενθυμίζεται ότι έντονο ενδιαφέρον για τον "Απάτσε" έχει εκφράσει και η Μίλαν, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να ανακοινώνει επίσημα ότι οι "ροσονέρι" θα περιμένουν τον παίκτη μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, οπότε και λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ