ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάντοβιτς μέχρι το τέλος

Μπάντοβιτς μέχρι το τέλος
Μπάντοβιτς

Παρά την κριτική και τη φημολογία ο Μπάντοβιτς παραμένει στα πλέι οφ. "Γκάζια" του Μαυροβούνιου

Ο Ολυμπιακός παραπαίει αγωνιστικά, αλλά η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ εξακολουθεί να εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική του απόδοση. Παρά τα ερυθρόλευκα χάλια εντός αγωνιστικού χώρου, οι αντίπαλοί του δεν δείχνουν ικανοί να τον απειλήσουν, καθώς βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση.
Το κάκιστο πρόσωπο που παρουσίασε η πειραϊκή ομάδα στη Θεσσαλονίκη, στην ήττα από τον Άρη με σκορ 2-0, προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις τόσο της διοίκησης όσο και των φιλάθλων, ωστόσο μοναδικό ζητούμενο παραμένει η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League. Καλώς ή κακώς, οι εξελίξεις σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από την κατάληξη που θα έχει η τρέχουσα σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Η αρνητική πρεμιέρα στα πλέι οφ, οδήγησε σε έντονη φημολογία για άμεση αντικατάσταση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ωστόσο, με πέντε παιχνίδια να απομένουν, μία πέμπτη αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, σε μία ποδοσφαιρική χρονιά, μόνο θετικές επιπτώσεις δεν θα έχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Μαυροβούνιος προπονητής στηρίζεται και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στη θέση του.

Στον 41άχρονο τεχνικό ασκήθηκε κριτική από τους διοικούντες την ΠΑΕ για το στήσιμο της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά και για τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, στις οποίες επιχείρησε να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα, κάνοντας λόγο για "μονότερμα" και "ατυχία". Πάντως, από την ΠΑΕ δεν δίνεται συνέχεια στο θέμα και όλα δείχνουν πως ο "Μπόσκο" θα διατηρηθεί στο πόστο του μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Στη συνέχεια, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αναζητήσει την προπονητική του τύχη σε άλλη ομάδα.

"Γκάζια" του Μαυροβούνιου στους παίκτες

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς περίμενε αγριεμένος τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Πέμπτης (29/4). Ο Μαυροβούνιος τα... έψαλλε για τα καλά για την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας πως θα έπρεπε να ντρέπονται για την παρουσία τους στον αγώνα. Βέβαια, τα λόγια αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με τον Άρη και τα οποία προαναφέραμε.

Παράλληλα, ο "Μπόσκο" ζήτησε μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΚ προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία, καθώς "σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για όλους μας", όπως τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες.

"Βράζει" ο κόσμος

Οργή και απογοήτευση για το παρόν, αλλά και έντονη ανησυχία για το μέλλον, είναι τα τρία κυρίαρχα συναισθήματα στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Μία αγωνιστική περίοδος, με ένα σωρό προβλήματα, επιβάλλεται να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς με την κατάληψη της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την προσεχή Κυριακή (2/5), είναι κομβικό. Η νίκη πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία. Ο αγώνας του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις αντιδράσεις του κόσμου. Ευχή όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι να κυλήσει ομαλά η αναμέτρηση (με νίκη του Ολυμπιακού, δηλαδή), καθώς σε αντίθετη περίπτωση οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων προς τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον Σωκράτη Κόκκαλη θα είναι πιο έντονες από ποτέ...

Ατομικό ο Τοροσίδης, τενοντίτιδα ο Μαρέσκα, ίωση ο Στολτίδης

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Πέμπτη (29/4) στις 18:00. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι Ντιόγκο και Ζαϊρί συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Στολτίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση, ήρθε στο Ρέντη εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του. Ο Μαρέσκα, λόγω τενοντίτιδας στον αριστερό αχίλλειο τένοντα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (30/4) οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00.
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ