ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάντοβιτς: "Μπορούσαμε κάτι καλύτερο"

Μπάντοβιτς: "Μπορούσαμε κάτι καλύτερο"
Στολτίδης

"Μπορούσαμε κάτι καλύτερο" είπε ο Μπάντοβιτς. Τοροσίδης: "Πάμε να κερδίσουμε στο ντέρμπι"

Μπόζινταρ Μπάντοβιτς: " Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Με μια καλή ομάδα οργανωμένη. Είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ομως το γκολ που δεχθήκαμε από νωρίς, μας αιφνιδίασε, αλλά είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Μετά ισοφαρίσαμε και ψάξαμε το γκολ. Με πείραξε ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ.

Αν και στο πρώτο παιχνίδι κάναμε καλό ματς, περίμενα ακόμα περισσότερο ρίσκο απόψε. Μας κέρδισαν δύο φορές και άξιζαν να προκριθούν. Κάναμε δύο καλά ματς στην φάση των "16".

Οταν μένεις με 10 παίκτες με την Μπορντό, που έχει παίκτες με καλή τεχνική, σίγουρα είναι δύσκολο. Ομως το γκολ μας και μετά η αποβολή μας έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουμε.

Οπως είπα και πριν με βάση αποτελεσμάτων η Μπορντό μπορεί να προκρίθηκε, ωστόσο σύμφωνα με την εικόνα και στα δύο ματς μπορούσαμε κάτι καλύτερο."

Βασίλης Τοροσίδης: " Το πιστεύαμε πριν το ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε και να περάσουμε. Ηταν καθοριστική η φάση της αποβολής μας. Αν είχαμε λίγη τύχη στην φάση του Ραούλ Μπράβο θα τα καταφέρναμε. Αυτά τα ματς είναι χωρίς άγχος και προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό κάναμε από την αρχή και αν είχαμε τύχη θα ήμασταν εμείς στους "8" της διοργάνωσης.

Σίγουρα, πρέπει να έχουμε παράδειγμα αυτό το ματς. Αν παίζουμε έτσι κανείς αντίπαλος δεν έχει τύχη. Θα πάμε να κερδίσουμε στο ντέρμπι προκειμένου να κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση. Θέλαμε ένα τέτοιο ματς για να ανέβει η ψυχολογία μας. Θέλουμε οπωσδήποτε την 2η θέση."

Ραούλ Μπράβο: " Φυσικά, έτσι ειναι το ποδόσφαιρο. Και στα δύο ματς είμασταν καλύτεροι. Χάσαμε 1-0 στο Καραϊσκάκη και χάσαμε ευκαιρίες, ίσως εκεί χάθηκε η πρόκριση. Και εδώ δεχθήκαμε γρήγορο ένα γκολ και μείναμε από νωρίς πίσω, με ένα γκολ που αν το έκανε ο αντίπαλος άλλες εκατό φορές δύσκολα θα το ξαναέβαζε.

Ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Αν μπορούσαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και με την Μπορντό, αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με άλλες ομάδες, θεωρητικά μικρότερες.

Στο ποδόσφαιρο θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Αλλά στα τελευταία ματς δεν είχαμε την τύχη και λείπει και η ψυχολογία. Σ' αυτό δουλεύουμε πλέον και θέλουμε να τα καταφέρουμε για να αλλάξει και η ψυχολογία μας."

Ματ Ντάρμπισιρ: " Σήμερα ο διαιτητής δεν ξέρω πως σφύριζε και κλήθηκε να πάρει 3 αποφάσεις. Για μένα ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα αλλά δεν ήταν να πάρω κίτρινη κάρτα. Στη δεύτερη σίγουρα έκανα ένα σκληρό μαρκάρισμα.

Πήραμε εμπειρία από το ματς αυτό, κάναμε λάθη αλλά θα μας βοηθήσει αυτή η εικόνα μας για το μέλλον και τα επόμενα ματς. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε ενόψει του μαγάλου ματς με τον παναθηναϊκό. Πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό πίσω στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και τα πλει-οφ να πάρουμε την δεύτερη θέση.

Ο διαιτητής δεν συμπεριφέρθηκε όπως θα έπρεπε. Αυτά τα λάθη ίσως στοιχήσουν στην συνέχεια και την Ευρώπη.



"

Ζεράρ Ουγιέ: " Ο Ολυμπιακός είχε καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή του. Είχε διαστήματα στο παιχνίδι του και αυτό δεν βοήθησε στην διαχείριση του ματς τον Ολυμπιακό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ιντερ έχουν δείξει καλά στοιχεία και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Ακόμα και την Μπαρτσελόνα που έχει πολλούς ποιοτικούς άσους.

Στο σημείο που έχει φτάσει η Λίβερπουλ, με τους συνεχή τραυματισμούς δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό. Πλέον απομένει να περάσει από την Λιλ."

Μαρουάν Σαμάκ: "Η πρόκριση ήρθε πιο δύσκολα απ' ότι περιμέναμε παρά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό, ισοφάρισε και δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ' ότι περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός παροτι ηττήθηκε άξιζε πολά περισσότερα από το παιχνίδι.

Είχα μια επαφή στο γκολ μου με τον Ραούλ Μπράβο όμως ήταν στην κρίση του διαιτητή. Δεν προσπάθησα να κερδίσω πλεονέκτημα με αντικανονικό τρόπο.

Για την Μπορντό δεν υπάρχει ορίζοντας στο Champions League. Eίναι οι 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, θα πάρουμε τα παιχνίδια ένα ένα και θα δώσουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε κάτι καλό".







Γκουρκούφ: "Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν μας απασχολούσε ο τρόπος που θα παίρναμε την πρόκριση. Η αλήθεια είναι ότι "φοβηθήκαμε" με την ισοφάριση και με την αποβολή του Ντιαρά τα χρειαστήκαμε.

Ο Ολυμπιακός, όπως γνωρίζουν όλοι στην Γαλλία, είναι μία πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος της Μπορντό .

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του συλλόγου τόνισε: "Τώρα το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο γαλλικό πρωτάθλημα. Έχουμε συγκάτοικο την Μονπελιέ αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ