ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάντοβιτς: "Ρεζιλεύετε την ομάδα"

Μπάντοβιτς: "Ρεζιλεύετε την ομάδα"
Μπάντοβιτς-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

"Παιδική χαρά" ο Ρέντης, με Μπάντοβιτς να τονίζει: "Δεν έχω δει ποτέ τέτοια κατάσταση, ρεζιλεύετε την ομάδα"

Τα αρχή έκανε ο Ματ Ντάρμπισιρ ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας ενημερώνοντας μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο τον γιατρό της ομάδας και όχι τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ενώ το γαϊτανάκι της απειθαρχίας στο Ρέντη συνεχίστηκε από τρεις ακόμα πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Οι Χεσούς Ντάτολο και Ραούλ Μπράβο πήγαν μεν στην προπόνηση αλλά επικαλέστηκαν ενοχλήσεις λίγο πριν την έναρξή της και έτσι δεν πήραν μέρος ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης έφτασε με σημαντική καθυστέρηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις, καθώς αντί για τις 10 που ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση εμφανίστηκε μία ώρα μετά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα αυτά μόνο κλίμα συνοχής και ομοιογένειας δεν φανερώνουν, με τον επίσημο Ολυμπιακό να χαρακτηρίζει αδικαιολόγητο τον πρώην επιθετικό της Μπλάκμπερν για την απουσία του από την προπόνηση, μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσε.

"Την ομάδα δεν την υπολογίζετε;"


Η κατάσταση μάλιστα αυτή έβγαλε εκτός εαυτού και τον Σέρβο τεχνικό των "ερυθρολεύκων" ο οποίος βλέποντας να έχει χαθεί ο έλεγχος στα αποδυτήρια και σε μία προσπάθεια να επαναφέρει την τάξη, μίλησε με πολύ αυστηρό τόνο στους παίκτες.

"Εσείς είστε επαγγελματίες; Είστε υπερήφανοι για την συμπεριφορά σας; Σέβεστε εσείς τον Ολυμπιακό, από τον οποίο πληρώνεστε; Έχετε συμβόλαια, βάσει των οποίων πληρώνεστε. Έχετε υποχρεώσεις. Τι πράγματα είναι αυτά... παιδική χαρά είναι εδώ;", τόνισε σε έξαλλη κατάσταση ο Μπάντοβιτς για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

Σας κοιτάζω στα μάτια και σας ρωτάω: είστε ευχαριστημένοι από το θέαμα που προσφέραμε στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο; Είναι αυτή εικόνα ομάδας που παλεύει για τον τίτλο; Είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς;

Ελάτε εσείς μία φορά στη θέση μου και πείτε τι θα κάνατε μ' αυτή την κατάσταση. Να κουμαντάρετε εσείς αυτή την κατάσταση. Ο ένας μου λέει την τελευταία στιγμή ότι πονάει, ο άλλος δεν το λέει.



Είναι κατάσταση αυτή; Αυτό δεν πάει άλλο, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εμένα μπορεί και να μη με υπολογίζετε. Την ομάδα δεν την υπολογίζετε; Τη ρεζιλεύετε μ' αυτά που γίνονται. Τέτοια κατάσταση δεν έχω δει ποτέ στον Ολυμπιακό".

Η διαφορά Κόκκαλη-Λαυρεντιάδη

Το όνομα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη άκουγεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και θα ακούγεται για χρόνια ακόμα αν ο επιχειρηματίας συμφωνήσει οριστικά με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ποιά όμως είναι η διαφορά που χωρίζει τους δύο επιχειρηματίες; Περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόθεση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να μπει δυναμικά στα κοινά της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ είναι γνωστή και ξεκάθαρη, όμως όπως στα περισσότερα deal, έτσι και σ' αυτό υπάρχει μια διαφορά και αναμένονται σκληρές διαπραγματεύσεις.

Για να μιλήσουμε και με αριθμούς, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρέπει να γεφυρωθεί ένα χάσμα της τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης θέλει να πάρει στα χέρια του το 45% των μετοχών της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, όμως η διαφωνία υπάρχει στην αποτίμηση της εταιρίας.

Ο μεν Σωκράτης Κόκκαλης αποτιμά την Πειραϊκή ΠΑΕ στα 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο δε Λαυρεντιάδης στα 70 εκατομμύρια. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ισχύσουν οι όροι του Κόκκαλη, ο Λαυρεντιάδης θα πρέπει να δώσει 45 εκατομμύρια ευρώ (10 εκ. ευρώ έχει δώσει ήδη), ενώ αν τελικά νικητής στις διαπραγματεύσεις βγει ο ιδιοκτήτης της Αλαπίς τότε θα χρειαστεί να βάλει κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ (31,5 εκ. για την ακρίβεια).

Με λίγα λόγια, ο Σωκράτης Κόκκαλης κοστολογεί την ΠΑΕ, 30 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω απ' ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Όπως και να 'χει παρά τις οικονομικές διαφορές, όλα δείχνουν πως το deal θα γίνει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο ισχυροί άνδρες θα δώσουν τα χέρια, σε αντίθεση με την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ