ASTERAS AKTOR

Μπαράλες: "Δεν αποκλείω την Εθνική Ελλάδας"

Μπαράλες: "Δεν αποκλείω την Εθνική Ελλάδας"
Μπαράλες INTIME SPORTS

Ο Χερόνιμο Μπαράλες άφησε στον ισπανικό Τύπο ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας, ενώ εξύμνησε και την οργάνωση του Αστέρα Τρίπολης.

Στη "Marca" μίλησε Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες, για τη μάχη του με τον Κώστα Μήτρογλου, όσον αφορά στη μάχη του πρώτου σκόρερ της Super League, την ευρωπαϊκή εμπειρία που έζησε με τους Αρκάδες, αλλά και την... Εθνική Ελλάδας.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε στη "Marca" για:

Τη μάχη του πρώτου σκόρερ και τους στόχους του: "Η μάχη για τον πρώτο σκόρερ είναι θέμα για την Ελλάδα, αν και δεν διαβάζω πολύ τον Τύπο. Ο ανταγωνισμός με τον Μήτρογλου, είναι δευτερευούσης σημασία για εμένα. Την προηγούμενη σεζόν, ανταλλάξαμε φανέλες. Όλα τα ρεκόρ, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω. Δεν μου αρέσει να προκαθορίζω τους στόχους. Μακάρι περάσω τα 20 γκολ συνολικά. Ο πρώτος μου στόχος, όπως και της ομάδας, είναι να βγούμε στην Ευρώπη και να ξαναπαίξουμε στους ομίλους. Δεν έχει σημασία ποιο θα βάλει τα γκολ, εάν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά."

Την ευρωπαϊκή εμπειρία με τον Αστέρα Τρίπολης: "Ήταν μαγευτική η εμπειρία να παίξω στην Αγγλία, απέναντι στην Τότεναμ, είμαι υπερήφανος γι' αυτό. Άλλαξα φανέλα με τον Λαμέλα και τον Βερτόνχεν. Με εξέπληξε η ταχύτητα και η δύναμη. Λίγες φορές μου συμβαίνει αυτό. Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι πιο σκληρό από το ελληνικό. Έχουμε καλούς επιθετικούς στην ομάδα, δύναμη στην επίθεση και ευτυχώς φτάνουμε αρκετά συχνά στην αντίπαλη εστία."

Την αργεντίνικη παροικία στον Αστέρα Τρίπολης: "Πριν από μερικά χρόνια ήρθαν Αργεντινοί και μιλούσαν όλοι καλά στον Αστέρα, γι' αυτούς. Άρεσαν στους διοικούντες και συνέχισαν να κάνουν κι άλλες μεταγραφές. Την περασμένη σεζόν με 9 Αργεντινούς, βγήκαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο Αστέρας είναι ένα κλάμπ πολύ οργανωμένο, με καλή δομή, που ξέρει τι θέλει. Η Τρίπολη είναι μικρή πόλη, αλλά όλος ο κόσμος είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ένα οικονομικό πλεονέκτημα αλλά μειώνουμε αυτή την απόσταση."

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας: "Δεν αποκλείω το να παίξω με την Εθνική Ελλάδας. Το να παίξω με μία εθνική είναι κάτι πολύ σημαντικό και υπερηφάνεια. Θα ήμουν ευγνώμων, αν και όλο το ζήτημα είναι στον "αέρα", αυτή τη στιγμή."

Για την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν μας αρέσει, μας ενοχλεί να παίζουμε τα τελευταία ματς, χωρίς κόσμο. Ο μόνος τρόπος να τελειώσεις με τη βία είναι να αφαιρεθούν βαθμοί. Μέτρα σοβαρά που δεν θα επιτρέψουν στους φιλάθλους να σκεφτούν την επανάληψη τέτοιων πράξεων. Είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσεις την κατάσταση. Οι οπαδοί του Αστέρα ζουν την κατάσταση έντονα, αλλά δεν είναι βίαιοι, ούτε δημιουργούν προβλήματα."

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ