ΜΙΛΑΝ

Μπαρέζι: "Είμαι πάντα υπέρ του Ροναλντίνιο"

Μπαρέζι: "Είμαι πάντα υπέρ του Ροναλντίνιο"
Μπαρέζι-Μαλντίνι

Ο Φράνκο Μπαρέζι έπλεξε το εγκώμιο του Ροναλντίνιο ενώ δήλωσε ότι χάρηκε τη νίκη επί της Ρεάλ σαν να είχε παίξει ο ίδιος

"Πριν από τον αγώνα με τη Ρεάλ λίγοι πιστεύαμε, όμως στην Ευρώπη οι ροσονέρι έχουν το στοιχείο της ποιότητας που είναι σημαντικό. είναι που τους κάνει καλύτερους από όλους τους άλλους.

Πήρα μία τεράστια χαρά όπως όταν αγωνιζόμουν. Ήταν μία μεγάλη νίκη που διέψευσε του σκεπτικούς. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες η Μίλαν αποδίδει περισσότερο.

Στην Ιταλία έχει μεγαλύτερες δυσκολίες απέναντι σε κλειστές άμυνες",

τόνισε ο Μπαρέζι, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες όλων των εποχών που έχουν φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, για να συνεχίσει:

"Είμαι πάντα υπέρ του Ντίνιο. Εάν είναι καλά είναι καλύτερος από όλους τους άλλους. Λατρεύω τις κινήσεις του. Δεν θα πρέπει όμως να δίνει πάντα εξετάσεις. Η Μίλαν δεν μπορεί χωρίς αυτόν, αυτός και ο Πάτο θα πρέπει να έχουν συνέχεια στήριξη".

Επιπλέον, ο Φράνκο Μπαρέζι έδωσε τις προβλέψεις του για την κατάκτηση του σκουντέτο, του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Μουντιάλ 2010.

"Εάν οι ροσονέρι πιστέψουν στους εαυτούς τους, τους βλέπω στην τριάδα μαζί με Ίντερ και Γιουβέντους. Η Σαμπντόρια μπορεί να είναι η μεγάλη έκπληξη. Μου αρέσει η Τζένοα, προσέξτε τη Φιορεντίνα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι φαβορί η Τσέλσι, έχει ό,τι χρειάζεται για να επιβληθεί. Για το Μουντιάλ ξεχωρίζω τις Βραζιλία, Ιταλία, Ισπανία και Αργεντινή. Με την Αγγλία να είναι πάντως ικανή να γίνει η μεγάλη έκπληξη".

Ερωτηθείς τέλος για το ποιον επιθετικό θα φοβόταν περισσότερο αν έπαιζε σήμερα, ο Μπαρέζι επέλεξε έναν παίκτη της Μίλαν και έναν της Ίντερ: "Θα έλεγα τους Πάτο και Ετό, είναι τεχνίτες και γρήγοροι", ήταν το σχόλιό του.











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ