ΠΑΟΚ

Μπαρκαουάν: "Από την Θύρα 4"

Η συνάντηση αν και πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους και πάλι για μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Δηλαδή μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League, ή διαφορετικά για μετά τα μέσα Μαΐου.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνάντηση μεταξύ του συνδετικού κρίκου διοίκησης και ομάδας, Κούλη Αποστολίδη με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν και τον Ισπανό εκπρόσωπο του Ρουμάνου αμυντικού με θέμα την παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση αν και πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους και πάλι για μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Δηλαδή μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Super League, ή διαφορετικά για μετά τα μέσα Μαΐου.

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν λίγο μετά το τέλος της συνάντησης τοποθετήθηκε στο Αθλητικό Metropolis με τον ίδιο να αναφέρεται αρχικά στην συνάντηση και να τονίζει πως:

"Αποφάσισα να έχω μία συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να ξεκαθαρίσω ότι θα ήθελα να μιλήσω για το συμβόλαιο μου μετά το τέλος της σεζόν. Τότε τα πράγματα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα, αφού δεν θα υπάρχει και η πίεση των αγώνων".


Στη συνέχεια ο Ρουμάνος παραδέχτηκε για ακόμη μία φορά πως: «Για μένα η πρώτη επιλογή παραμένει πάντα ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι η ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά αισιοδοξώ ότι όλα θα διευθετηθούν και θα μπορέσουμε μετά την λήξη της σεζόν να συζητήσουμε σε άλλη βάση".

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας όπου θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Ρουμάνος δήλωσε:

"Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για μένα και ακόμα περισσότερο από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ. Για αυτό λοιπόν και εγώ θέλω να πάω στην Θύρα 4 για να παρακολουθήσω από εκεί το παιχνίδι.

Ακριβώς μέσα από τους φιλάθλους μας κι εύχομαι οι συμπαίκτες μου να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα μας φέρει πιο κοντά στην έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Θα πάω εκεί να παρακολουθήσω το παιχνίδι για να δω πως νιώθουν οι φίλαθλοι, να φωνάξω κι εγώ μαζί τους, έτσι ώστε η ομάδα μου να μπορέσει να πάρει την νίκη και παράλληλα οι συμπαίκτες μου να ξέρουν που θα είμαι".



Δρεπανίδης:"Χαρά για τα παιδιά"


Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης το μεσημέρι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το παιδικό χωριό SOS. Οι παίκτες του Δικεφάλου μοίρασαν δώρα στους μικρούς θαυμαστές τους, συζήτησαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κοινωνικός λειτουργός του παιδικού χωριού SOS, Άκης Δρεπανίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και τόνισε:

"Για μία ακόμη φορά η ομάδα του ΠΑΟΚ μας επισκέφτηκε, δίνοντας χαρά στα παιδιά. Η παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη, του Κώστα Ιωσηφίδη, του Σταύρου Σαράφη και των άλλων παικτών έδωσε ιδιαίτερα χαρά στα παιδιά. Άλλωστε πολλοί παίκτες αποτελούν ινδάλματα τους.Τους έγινε αρχικά μία ενημέρωση και στην συνέχεια αντάλλαξαν ευχές και δώρα. Κουβεντιάσανε διάφορα θέματα κυρίως αθλητικού ενδιαφέροντος".


Στα αγωνιστικά με τον Σωτήρη Μπαλάφα να γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00.

Τα εισιτήρια με την Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την SKODA Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Τιμές εισιτηρίων: Θύρα VIP: 100 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2, 3: 20 ευρώ, Θύρες 5, 6: 15 ευρώ, Θύρα 4, 7: 10 ευρώ.























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ