ΠΑΟΚ

Μπαρκαουάν: "Θέλω να επιστρέψω"

Μπαρκαουάν: "Θέλω να επιστρέψω"
Μπαρκαουάν

Ο Ρουμάνος Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε από την πατρίδα του στο Αθλητικό Metropolis για το μέλλον του με την ομάδα του ΠΑΟΚ

"Είμαι σε διακοπές και θα αποφασίσω σε μερικές ημέρες τι θα κάνω", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κοσμίν Μπαρκαουάν που στη συνέχεια στάθηκε στην εσπευσμένη αναχώρησή του από την Θεσσαλονίκη. "Είχα κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο μου και ορισμένα μικρά με την δικαιοσύνη, για αυτό έφυγα από την Ελλάδα".



Στη συνέχεια ο Ρουμάνος αναφέρθηκε στη σχέση του με την ουκρανική Σαχτάρ αλλά και αυτή με τον ΠΑΟΚ: "Πρέπει να επιστρέψω στην Σαχτάρ με την οποία έχω συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια", ενώ για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη ο Μπαρκαουάν είπε: "Μου αρέσει η πόλη, ο σύλλογος και θα ήθελα να μείνω", για να παραδεχτεί πως: "Ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει μέχρι τέλους".


Σε ερώτηση για την χρονιά που είχε τελειώσει με τον ΠΑΟΚ και κυρίως την πορεία στο πρωτάθλημα της Super League είπε: "Δυστυχώς χάθηκαν δύο, τρία παιχνίδια τα οποία έπρεπε να κερδίσουμε και όλα θα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με την έξοδο μας στην Ευρώπη". Όσο για του χρόνου; Ο Μπαρκαουάν τόνισε πως: "Αν οι Ζαγοράκης, Μίετσελ, Φερνάντεθ και άλλοι τρεις, τέσσερις παίκτες μείνουν στην ομάδα, τότε η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη γιατί αυτή η θέση δεν είναι αυτή που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Αν ο Ζαγοράκης δεν παίξει του χρόνου, λείψει ο ηγέτης της ομάδος τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ".


Στα αγωνιστικά στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ξεκίνησε στις 10:30 το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, καθώς και οικογενειακό διπλό. Από αυτήν απουσίαζαν οι Hλιάδης, Χριστοδουλόπουλος, Μουμίν, Μπαλάφας λόγω υποχρεώσεων τους με την Εθνική Ελπίδων κι ακόμα οι Γιασουμή και Ιndio. Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γκονζάλεζ και θεραπεία ο Μελίσσης.

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου τριετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή της Β' Ομάδας, Ευάγγελο Γεωργίου. Τέλος η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμότερα συγχαρητήριά της στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδος 2006-2007. Ακόμα ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ