ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ο Μέσι αξίζει αυτά που κερδίζει, δεν έκανα εγώ τη διαρροή"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα της La Liga κόντρα στην Λεβάντε
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια αγώνα της La Liga κόντρα στην Λεβάντε Ⓒ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου υπερασπίστηκε το ηγεμονικό συμβόλαιο που απολαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι από το 2017, με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει πως δεν διέρρευσε εκείνος τις οικονομικές λεπτομέρειές του στην "El Mundo".

Βρισκόμαστε στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν ασχολείται καν με το συγκεκριμέο "σπορ" αυτό το διάστημα.

Αντίθετα αυτό που την καίει και έχει βάλει φωτιά στα μπατζάκια της ήταν η αποκάλυψη της "El Mundo", η οποία διέρρευσε οικονομικές λεπτομέρειες του τελευταίου συμβολαίου που υπέγραψε το 2017 με τους Καταλανούς ο Λιονέλ Μέσι.

Βάσει των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Pulga έχει κερδίσει αυτό το διάστημα το στρατοσφαιρικό ποσό των 555.000.000 ευρώ, ενώ θα βγει κερδισμένος ακόμα και στην περίπτωση που επιλέξει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021, αφού -βάσει συμφωνίας- προβλέπεται να εισπράξει σχεδόν 39.000.000 ευρώ έξτρα από την "Μπάρσα".

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εφημερίδας που δημοσιεύσαν όρους της συμφωνίας Μπαρτσελόνα - Μέσι, ο Pulga είναι εκείνος που ουσιαστικά ευθύνεται για την οικονομική αστάθεια από την οποία μαστίζεται πλέον ο σύλλογος, με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να διαφωνεί κάθετα και οριζόντια με αυτή την προσέγγιση και να το διατυμπανίζει.

"Ο Λέο αξίζει αυτά που κερδίζει, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για εμπορικούς λόγους. Αν δεν υπήρχε η πανδημία, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει αυτά τα ποσά.

Ο Μέσι πανηγυρίζει γκολ του στην εκτός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Μέσι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και είναι απολύτως παράνομο να δημοσιοποιείς λεπτομέρειες επαγγελματικών συμβολαίων.

Το να μιλάς στην τηλεόραση και να εκτοξεύεις κατηγορίες είναι εύκολο, δεν είναι όμως αστείο και όλο αυτό θα τελειώσει στο δικαστήριο", τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Esport3", για να διαψεύσει παράλληλα τα σενάρια που ήθελαν εκείνον να ευθύνεται για τη διαρροή λόγω της κόντρας που είχε με τον Μέσι.

Σημειώνεται πως δηλώσεις στήριξης στον Μέσι έκανε και ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μέστρε, που μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" είπε μεταξύ άλλων:

"Ο Μέσι δεν καταστρέφει την Μπαρτσελόνα. Θα είχαμε έσοδα μισού δισεκατομμυρίου ευρώ που θα μας επέτρεπαν να πληρώσουμε το μισθό του. Ο Μέσι μας βοηθούσε να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα.

Αυτός που υποστηρίζει πως μας έχει καταστρέψει, είτε δεν έχει ιδέα τι λέει ή είναι κακοπροαίρετος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ