ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπάρτσα "δαγκωτό"

Μπάρτσα "δαγκωτό"

Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο προέβλεψε νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι του ζητούν οι αρχηγοί των άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Στη Λιβύη δεν πιάνουν δορυφορική! Ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο δεν θα παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη Δευτέρα (29/11), καθώς θα βρίσκεται στη Λιβύη για τη συνάντηση των ηγετών των ευρωπαϊκών κρατών με των αντίστοιχων αφρικανικών.

Ωστόσο έκανε τα προγνωστικά του για το "clasico" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αν έχει μαντέψει σωστά, τότε θα χορτάσουμε γκολ. Ο Θαπατέρο προέβλεψε νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-2 επί της Ρεάλ.

Ευχήθηκε δε κάποιος να του στείλει mms με τα γκολ της Μπαρτσελόνα, γιατί είναι σίγουρος ότι ο αντιπρόεδρος Αλφρέντο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα θα του στείλει τα γκολ των Μαδριλένων.

Ο Θαπατέρο που είναι γνωστό ότι αντιπαθεί ό,τι έχει να κάνει με τον δικτάτορα Φράνκο (σ.σ. ο παππούς του δολοφονήθηκε κατά τον εμφύλιο), άρα και την αναφανδόν στήριξη του τελευταίου στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκδηλώνει φανερά τη συμπάθεια του στον καταλανικό σύλλογο, χαρακτηρίζοντας "θεαματικό" τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα.

Αποκάλυψε ότι πολλοί αρχηγοί κρατών του ζητούν να μεσολαβήσει, προκειμένου οι "αθουλγκράνα" να δώσουν φιλικά στις χώρες τους! Ο ίδιος πάλι ονειρεύεται να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο "Καμπ Νου".

Ο Θαπατέρο προτιμάει τον Πεπ Γκουαρδιόλα από τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Λιονέλ Μέσι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. " Σέβομαι την προσωπικότητα του Μουρίνιο, αλλά προτιμώ τον Γκουαρντιόλα", είπε χαρακτηριστικά. Το γεγονός ότι ο προπονητής και ο σταρ της "βασίλισσας" είναι Πορτογάλοι, έκαναν ευκολότερη την επιλογή του.

Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει την απάντηση του ηγέτη του συντηρητικού κόμματος, Μαριάνο Ραχόι που "βλέπει" ισοπαλία. " Στον Ραχόι αρέσουν οι ισοπαλίες. Εμένα μου αρέσει να κερδίζω".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ