ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: 60 εκατ. ευρώ και δύο παίκτες στην Ίντερ για Λαουτάρο

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Σύμφωνα με την "Sport", η Μπαρτσελόνα προσφέρει 60.000.000 ευρώ και δύο παίκτες ως αντάλλαγμα στην Ίντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής το προσεχές καλοκαίρι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θεωρείται ιδανικός για να πλαισιώσει τους Λιονέλ Μέσι, Αντουάν Γκριεζμάν και Λουίς Σουάρες, αλλά και για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ουρουγουανού επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η καταλανική " Sport", οι επαφές με την Ίντερ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με την "Μπάρτσα" να προσφέρει 60.000.000 ευρώ, συν δύο παίκτες ως αντάλλαγμα για τον 24χρονο φορ. Μία πρόταση που ικανοποιεί τους "νερατζούρι", οι οποίοι γνωρίζουν πως με βάση τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από την κρίση του κορονοϊού, καμία ομάδα δεν πρόκειται να καλύψει τη ρήτρα ύψους 110.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Γι' αυτό το λόγο, η πρόταση για δύο ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα, θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστική. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που προσφέρονται στην Ίντερ, αλλά είναι βέβαιο πως στους "νερατζούρι" αρέσουν οι Ιβάν Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ και Νέλσον Σεμέδο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και κάποιος ποδοσφαιριστής από τη Μασία, αφού υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ