ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Αγκουέρο γίνεται φαβορί για να πάρει το "10" του Μέσι

Ο Σέρχιο Αγκουέρο κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, Βαρκελώνη | Δευτέρα 31 Μαΐου 2021
Ο Σέρχιο Αγκουέρο κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, Βαρκελώνη | Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να πάρει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το "10" στην πλάτη, αν τελικά αυτή δεν αποσυρθεί.

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν για την Μπαρτσελόνα, η οποία μπαίνει στο επόμενο κεφάλαιο, που δεν περιλαμβάνει τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της.

Πολλά ζητήματα ανακύπτουν από τη μετακίνηση του Αργεντινού στην Παρί, ουσιαστικά αλλά και τυπικά, όπως το θέμα του διαδόχου στον αριθμό φανέλας. Αν το "10" παραμείνει διαθέσιμο και δεν αποσυρθεί (τυπικά ή στην πράξη, αν κανείς παίκτης δεν το ζητήσει), τότε εγείρεται ερώτημα σχετικά με το ποιος θα είναι ο κάτοχος μιας τέτοιας βαριάς φανέλας.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ορισμένοι παίκτες των "μπλαουγκράνα" επιθυμούν το "10" να καταλήξει στην πλάτη του νέου κορυφαίου ονόματος της επίθεσης της ομάδας, του Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι κολλητός φίλος και συμπατριώτης του Μέσι και με την καριέρα που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής σε Ατλέτικο, Μάντσεστερ Σίτι και εθνική, διαθέτει το κύρος για να φορέσει αυτήν τη φανέλα.

Το πρόβλημα που ίσως υπήρχε αφορούσε την... παραμονή του στην ομάδα. Προ ημερών, δημοσιεύματα από καταλανικά ΜΜΕ τον ήθελαν να έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του για να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποχώρησής του, από τη στιγμή που ο Μέσι θα έφευγε από την ομάδα.

Έκτοτε, άλλα ΜΜΕ διέψευσαν το ρεπορτάζ, μέχρι που διέψευσε κι ο ίδιος τις φήμες περί απόπειρας... απόδρασης: "Μην ανησυχείτε, θα με έχετε όλο το χρόνο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ