ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς για τους μπλαουγκράνα

Spain's Nico Williams celebrates after scoring his side's opening goal during the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Νίκο Γουίλιαμς με την Εθνική Ισπανίας. @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχε βάλει σε προτεραιότητα την επίτευξη της μεταγραφής του Νίκο Γουίλιαμς από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την καταλανική ομάδα να έχει θέσει επί της ουσίας τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό της σε αναμονή.

Δίχως αμφιβολία, το όνομα Νίκο Γουίλιαμς απασχολεί έντονα την Μπαρτσελόνα, η οποία επιχειρεί να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του εντείνοντας τις επαφές, με τις δύο πλευρές, μετά την επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο επαφών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στόχος αυτών των επαφών είναι να δοθεί το πράσινο φως από την μεριά του ποδοσφαιριστή ούτως ώστε η υπόθεση να οδεύσει προς την ολοκλήρωσή της σύντομα. Παράλληλα, ο σύλλογος φέρεται να θέτει σε αναμονή τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό έως ότου ολοκληρωθούν θετικά ή αρνητικά οι διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται πως διαθέτει την ικανότητα να φέρει εις πέρας την μεταγραφή, κάτι το οποίο έχει μεταφερθεί και στον Νίκο Γουίλιαμς, ωστόσο παρά τις διαβεβαιώσεις μένει να φανεί αν οι μπλαουγκράνα θα καταφέρουν εν τέλει να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού ύψους 58 εκατομμυρίων.

Μάλιστα, ο τωρινός προπονητής του Ερνέστο Βαλβέρδε ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου πως τον περιμένει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ