ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Άσχημα νέα για τους "μπλαουγκράνα", δύο μήνες εκτός ο Κρίστενσεν

Barcelona's Andreas Christensen walks on pitch during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Κρίστενσεν, @2024 JOAN MONFORT/ AP MAGES

Σοβαρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Αντρέας Κρίστενσεν να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2 τουλάχιστον μήνες.

Χωρίς τον Αντρέας Κρίστενσεν θα χρειαστεί να πορευτεί το επόμενο διάστημα η Μπαρτσελόνα, αφού ο παίκτης των Καταλανών πρόκειται να μείνει εκτός γηπέδων για 2 μήνες.

Ο ίδιος φαίνεται πως τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και η αρχική εκτίμηση της κατάστασής του δεν ήταν ιδανική, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Ο Κρίστενσεν αναμένεται πλέον να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, ξεκινώντας από τώρα αγώνα δρόμου προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα πλάνα του Χάνσι Φλικ.

Να σημειωθεί πως ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Δανού, δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η απουσία του από την σημερινή προπόνηση (23/8) ήρθε να προστεθεί σε αυτό, ωστόσο πλέον γίνεται ξεκάθαρο πως τα αίτια της εξαφάνισής του ήταν διαφορετικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ